Klanten en hun ervaringen

Lees de ervaringen van de klanten van AgroEnergy.

EnergieBeheer | TVA Growers

Geen zorgen meer over de beschikbaarheid van voldoende warmte én optimalisatie van het financiële rendement. Dat waren voor Ferry Adegeest de belangrijkste redenen om te kiezen voor de dienst EnergieBeheer. De tomatenteler laat het energiemanagement van één van zijn tuinen sinds kort volledig over aan AgroEnergy. “Voor mijn gevoel is er veel te winnen.”

Ferry Adegeest | Klantervaring

BiedOptimaal Intraday | Karin van der Eijk

Om meer flexibiliteit te hebben in haar energiemanagement en meer handelsmomenten maakt Karin van der Eijk sinds enkele maanden gebruik van BiedOptimaal Intraday.

“Datagedreven sturing brengt rust en financiële zekerheid”

John Hegger van BioVerbeek vertelt hoe BiedOptimaal en BiedOptimaal Intraday ze helpt om zich te focussen op hun core business en maximaal financieel rendement te behalen met energiemanagement.

Risico’s afdekken bij terugleveren zonne-energie

Kwekerij Bernhard zet volop in op verduurzaming en heeft zijn opvang- en bufferbasin uitgerust met 45.000 zonnepanelen. Voor de teruglevering van de zonne-energie naar het net, maken zij gebruik van een van de zonproducten van AgroEnergy.

Complexiteit vraagt om overzicht en duiding

Hoe ervaren klanten onze slimme- en geautomatiseerde energieoplossingen? We gingen in gesprek met Fred van Paassen Chrysanten in Andijk en vroegen hem wat zijn grootste uitdagingen zijn op het gebied van energie.

Zo tackelt Bunnik Plants hun energie-uitdagingen

Het energieplaatje van Bunnik Plants is complex. Mede door de verschillende teeltlocaties, de inzet van een WKK, belichtingsinstallatie, zonnepanelen én de inzet van RoCa-warmte.

BiedOptimaal | Linflowers

15 hectare chrysanten, verdeeld over 3 locaties. Op ieder bedrijf staat een WKK, daarnaast wordt er intensief belicht. “Tweederde van de elektriciteit wekken we op met de WKK’s, de rest kopen we in.”

EnergieRadar | Peter van de Werken

Energie is een belangrijke kostenpost voor de glastuinbouw. Een goede energiestrategie is daarom een must en helpt bij het optimaliseren van de energiekosten. EnergieRadar ondersteunt hierin, en helpt bij het gespreid opbouwen van een energiepositie voor de lange termijn.

Energiebeheer tilt energiemanagement van Noordhuys Tomatoes naar hoger plan

Energiemanagement vergt de laatste jaren steeds meer tijd en aandacht, zo ervaart Theo van Noord. Dat heeft onder meer te maken met de structuur van zijn bedrijf, dat drie verschillende locaties telt en een behoorlijke groei doormaakt

Energiemanagement optimaliseren in roerige tijden

Het zijn roerige tijden, ook voor Spekflowers. Toch blijft het optimaliseren van het energiemanagement ook in deze tijd een continu aandachtspunt voor de anthuriumtelers.

EnergieRadar | Corné Houtepen

Het op het juiste moment inkopen van gas en verkopen van elektriciteit is een hele uitdaging; de energiemarkt is immers complex en ondoorzichtig. Corné Houtepen vertelt: “EnergieRadar biedt houvast en stabiliteit binnen de complexe energiemarkt en helpt om de energiekosten zo laag mogelijk te houden.

BiedOptimaal | Sion Orchids

BiedOptimaal bespaart me dagelijks tijd! Waar ik voorheen dagelijks aan de hand van de weersvoorspelling en bufferniveau de APX-strategie moest bepalen, check ik nu uitsluitend of het APX-schema van BiedOptimaal klopt. En als ik ergens over twijfel, kan ik altijd sparren met mijn EnergieSpecialist”, aldus Bart over de inzet van BiedOptimaal.