Solide partner

persoonlijke service

Met onze gespecialiseerde energiekennis, assisteren we tuinders dagelijks met het behalen van optimale resultaten in energiehandel. Onze EnergieSpecialisten en accountmanagers begeleiden ondernemers in de glastuinbouw naar de meest optimale energiestrategie.

Vragen?
Wij helpen je graag!

AccountManagement

Omdat in de energiewereld de marktontwikkelingen zich in rap tempo opvolgen is het van groot belang dat we als bedrijf goed geïnformeerd zijn over de actuele energiethema’s op zowel landelijk- als regionaal niveau. Onze AccountManagers weten wat er in de markt speelt en welke trends en ontwikkelingen er plaatsvinden, denk hierbij aan lokale initiatieven voor warmtebronnen geothermie, biomassaverbranding of restwarmte.

Ook als glastuinbouwondernemer zijn toekomstwensen en eisen aan verandering onderhevig, zoals noodzakelijke verduurzaming, schaalvergroting en/of (regionale) gebiedsclustering als gevolg van alternatieve energiebronnen. Onze AccountManagers vertalen wensen en eisen naar technische mogelijkheden met de juiste ondersteuning. Maatwerk dat aansluit op bedrijfsvoering en toekomstvisie is ons streven.

persoonlijke service accountmanagement

EnergieSpecialisten

Onze EnergieSpecialisten zijn gespecialiseerd in energiemanagement, stuurboxen, WKK’s en warmtebuffers. Daarnaast begeleiden zij tuinders met de inzet van BiedOptimaal en energiestrategieën op lange termijn. Elke EnergieSpecialist voegt kennis en ervaring toe aan het team: de één is een ervaren tuinder, de ander een toonaangevende energie-analist. Als een team wisselen zij kennis over de markt, de laatste trends en resultaat uit gebruik van instrumenten met elkaar uit. Zo profiteert elke eindklant van alle beschikbare kennis en ervaring.

Energiespecialisten | BiedOptimaal Intraday

EnergieManagement

Bewegingen op de gas- en elektra energiemarkten maken het voor een tuinder complex om een optimale strategie te kiezen voor de korte- en lange termijn. De EnergieSpecialist bepaalt samen met de klant een strategie op korte- en lange termijn en helpt zo energiekosten te verlagen met beheersbare risico’s. Maximaal rendement uit een WKK behalen, kost tijd en aandacht.

EnergieMonitor

Om goed overzicht en inzicht in de resultaten van je energiestrategie te houden, maken onze EnergieSpecialisten gebruik van de EnergieMonitor. Energiemonitor brengt het verbruik en de gerealiseerde kosten van de afgelopen jaren in beeld. De gegevens worden berekend in kengetallen per m². Je krijgt in één oogopslag in beeld hoe het verbruik en de kosten zich per maand of per jaar ontwikkelen. Dat geeft je inzicht in de kosten voor de verschillende deelmarkten, zoals de termijnmarkt en daghandel of onbalansmarkt.

Meer weten over onze persoonlijke service? Neem contact op!

ARTIKEL | EnergieBeheer: de werkdag van EnergieOperator Jeroen van Es