Groengas invoeden?

AgroEnergy biedt rust

Als producent van groengas wil je 100% zekerheid dat de verkoop goed geregeld is en zoek je naar zoveel mogelijk inkomensgaranties. AgroEnergy is een betrouwbare en deskundige partner op dit vlak. Wij bieden diverse producten voor de verkoop van het groengas dat jij produceert. Ons doel? Zoveel mogelijk zaken uit handen nemen, zodat jij je kunt concentreren op andere activiteiten.

Vragen? Wij helpen je graag!

De juiste partner

Om een groengas-project rendabel te maken, is het zaak dat je als producent de juiste partij kiest en goede afspraken weet te maken voor de verkoop. AgroEnergy is hierin zonder twijfel de juiste partner. Waarom? Omdat we al sinds 2010 ervaring hebben met de verkoop van groengas en we samenwerken met een breed scala aan klanten. Van agrariërs tot afvalbedrijven en waterzuiveringen.

Onze producten zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor de glastuinbouw. Energie, en ook het verkopen hiervan, is een cruciaal thema in deze sector. Hierdoor weten we als geen ander waar we het over hebben. Tel daar nog bij op dat AgroEnergy als dochterbedrijf van Eneco staat voor betrouwbaarheid, een gedegen administratie én een excellente persoonlijke service. Dat maakt ons tot dé perfecte partner voor het verkopen van groengas.

De juiste partner

Verhandelen van GVO’s

Als producent van groengas genereer je niet alleen inkomsten door het invoeden van het fysieke groengas, maar ook door de verkoop van GVO-certificaten (Garantie van Oorsprong). Deze GVO-certificaten, die je ontvangt voor het opwekken van groengas, kun je onderbrengen in de verkoop-pool van AgroEnergy. Samen met Eneco verkopen we deze certificaten vervolgens voor zo hoog mogelijke prijzen en voor een zo lang mogelijke periode. De resultaten worden jaarlijks verrekend met de maand-voorschotten.

Verhandelen van GVO’s

Meer weten? Wij helpen je graag verder!

Neem contact met ons op

Meer weten?

Voor vragen en meer informatie zijn we bereikbaar via 088 – 895 4545 of info@agro-energy.nl. Of bel rechtstreeks met onze groengas-specialist Peter Tamerus, via 06 – 22558110.

Contactformulier