STERK AANBOD

Gasproducten voor de glastuinbouw

Wil je gas inkopen of verkopen? Flexibiliteit of een vaste gasprijs? Er is altijd een product dat bij je wensen past. AgroEnergy biedt een breed scala aan gasproducten voor de glastuinbouw.

Ons aanbod

TradeGas
  • Verbruik groter dan 500.000 m3
Lees meer
BudgetGas
  • Verbruik tussen 170.000 m3 en 500.000 m3
Lees meer
ProfielGas
  • Vebruik kleiner dan 170.000 m3
Lees meer

EnergyManager

Je krijgt toegang tot EnergyManager; ons handelsportaal waar energiezaken overzichtelijk op een plek staan. Met één van onze gasproducten voor de glastuinbouw, TradeGas, heb je ook de mogelijkheid om te handelen op de energiemarkt.

Via onze handelsportaal bepaal jezelf jouw handelsstrategie. Hierdoor kun je de resultaten nauwlettend in de gaten gehouden, waardoor je het ideale marktresultaat realiseert. Je hebt de keuze uit klikken voor een vaste prijs of het instellen van limieten.

Standaard modelcontract Kleinverbruik ACM

Op 3 april 2012 heeft de ACM (Autoriteit Consument en Markt) een definitief besluit genomen over een standaard modelcontract Gas en Elektra voor kleinverbruikers in Nederland. De doelstelling van een standaard modelcontract is om consumenten en andere kleinverbruikers een betere vergelijking te kunnen laten maken tussen energieleveranciers en de prijzen van de bewuste producten.

MEER INFORMATIE

Wil je persoonlijk advies?

Laat je vraag en gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

088 - 895 45 45