voor de glastuinbouw

AgroEnergy biedt een compleet productaanbod voor nu en in de toekomst. Of je nu gas wilt in- of verkopen. Wij denken graag met je mee om de beste energieoplossing voor je te vinden, zodat je slim verder kunt groeien met jouw bedrijf. Bij AgroEnergy zijn jouw energiezaken in goede handen: wij hebben jarenlange ervaring met energie en onze specialisten staan voor je klaar! 

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Kies het product dat bij je bedrijf past

Ieder bedrijf is anders. Welk product het beste bij jouw bedrijf past is afhankelijk van het gasvolume en wat je wilt bereiken. Wil je graag zelf gas inkopen en/of verkopen tot op maandniveau of kies je voor ontzorging? Wij helpen je graag. Hieronder hebben we de belangrijkste verschillen van onze producten TradeGas en BudgetGas voor je op een rij gezet. Heb je hulp nodig bij het kiezen? Neem dan contact op.

Wil je graag gas terugleveren, bekijk dan hier onze mogelijkheden.

Gas klant foto

TradeGas: zelf gas inkopen en verkopen

Met TradeGas kun je zelf je eigen handelsstrategie bepalen en ook zelf jouw ideale marktresultaat behalen. Via onze online handelsportal EnergyManager koop en verkoop je flexibel en snel gas op de TTF-gasmarkt. Klik voor een vaste prijs of stel limieten in. Op EnergyManager vind je overzichtelijk op één plek al je transacties en posities, kun je eenvoudig de marktontwikkelingen volgen, de juiste limiet bepalen of het juiste klikmoment afwachten. Verbruik je meer of minder dan je gekocht hebt? Geen probleem, wij kopen of verkopen het verschil automatisch voor je op daggasmarkt.

Handelsportal: EnergyManager

In je eigen handelsportal heb je 24/7 toegang tot jouw energiezaken. In een oogopslag heb alle informatie beschikbaar om je energietransacties binnen een beveiligde omgeving te regelen. Je vindt hier alle actuele markt- en trendinformatie en hebt de mogelijkheid om zelf posities in te nemen op de lange termijnmarkten tegen een actuele marktprijs. Je hebt binnen een handomdraai inzicht in je financiële resultaten.

BudgetGas: kies voor ontzorging

Met BudgetGas kun je eenvoudig en tegen een beperkt risico inkopen én toch optimaal rendement behalen. Je kunt dagelijks je eigen commodityprijs bepalen door te klikken op een vaste jaarprijs of kwartaalprijs. Of kiezen voor de ultieme ontzorging door mee te bewegen met de markt via een variabele (index)prijs.

Groengas afnemen

Je kunt er ook voor kiezen om groengas af te nemen voor je WKK of verwarmingsketel. Groengas is gas wat vrijkomt bij vergisting van biomassa en vervolgens is opgewerkt tot aardgaskwaliteit. Hiervoor worden groengas-certificaten uitgegeven die je kunt afnemen en bij kunnen dragen aan de  verduurzaming van je bedrijf. Interesse? Neem contact op over de mogelijkheden.

TradeGas BudgetGas
Jaarvolume >1.000.000 m3  <1.000.000 m3
Inkopen volume Ja Ja
Verkopen volume Ja Nee
Te verhandelen termijnen Maand, kwartaal en jaar Kwartaal en jaar
Toegang tot de handelsportal Ja Ja
Marktprijs volgen Ja Ja
Dagelijkse prijzenmails Ja Ja

 

Alle voordelen op een rijtje

  • Keuzemogelijkheid: kies het product dat bij jouw bedrijf past
  • Al je energiezaken overzichtelijk in één handelsportal
  • Compleet energieaanbod: voor nu en in de toekomst
  • Persoonlijke service
  • Al je energiezaken goed geregeld
Gas foto met Jaco

Meer weten over gas? Neem contact met ons op!

Ontvang notificaties voor het beste handelsmoment voor gas.

AE Iconen

Zet je WKK in voor noodvermogen en verlaag je energiekosten.

Je dagelijkse EnergieBeheer in vertrouwde handen.

Klant worden

Heb je interesse?  Vul het formulier in, dan nemen we zo snel als mogelijk contact op.

Contact opnemen gas

Veelgestelde vragen