Slim verder

voor de glastuinbouw

Binnen AgroEnergy hechten we veel waarde aan persoonlijke service, innovatie en betrouwbaarheid. We bieden slimme data-gedreven oplossingen aan, weten exact wat er speelt in de energiemarkt en omdat we ons richten op een niche sector, beschikken we over heel veel kennis van de tuinbouw.

Vragen? Wij helpen je graag!

Slimme oplossingen

We ontwikkelen slimme, data-gedreven oplossingen die je helpen bij je energiemanagement. En bieden een compleet aanbod aan energieproducten. Of het nu gaat om het afnemen van gas, elektriciteit en warmte of het opwekken van groene energie. Al onze innovaties ontwikkelen we samen met de tuinder, zodat we oplossingen bieden waar je echt wat aan hebt. 

 

Energiekosten verlagen

Als energiepartner van de glastuinbouw hechten we veel waarde aan het minimaliseren van de energiekosten van onze klanten en dat merk je in alles wat we doen. Onze geautomatiseerde energieoplossingen besparen tijd en geld en zorgen ervoor dat je slimmere biedingen op de energiemarkten doet, afgestemd op jouw kas. We ontsluiten nieuwe energiemarkten om extra inkomsten te kunnen realiseren. Of beter in te kunnen spelen op veranderende omstandigheden gedurende de dag.

Over AgroEnergy

AgroEnergy is in 2001 als energiecollectief voor de tuinbouw opgericht. Sinds 2006 zijn we onderdeel van Eneco Groep. Met elkaar en samen met klanten en partners werken we aan de missie: een zo laag mogelijke energiekostprijs behalen voor klimaatneutrale, toekomstbestendige glastuinbouw ondernemers. Zo werken we samen aan een klimaatneutrale toekomst. Met onze jarenlange kennis van de glastuinbouw en onze innovatieve oplossingen zorgen wij ervoor dat je energiekosten geminimaliseerd worden en je tijd hebt om je te focussen op je teelt.

Heb je een vraag voor ons? Neem contact op!

Persoonlijke service

Veel van onze klanten kiezen voor ons vanwege onze goede, persoonlijke service. Wij helpen je graag met al je energievragen, denken met je mee over je energiestrategie en doen ons uiterste best om de beste oplossing voor jouw energie-uitdagingen te vinden.

Kwaliteitskeurmerk ISO

Kwaliteit, luisteren naar de klant en klanttevredenheid, dat staat bij ons centraal. Sinds 2014 is ons kwaliteitssysteem ISO 9001 gecertificeerd.

Over AgroEnergy foto personeel

Groepsvoordelen

Bij AgroEnergy werken we met groepsvoordelen: onbalanspoolvoordeel en een debiteurenuitkering. Dat doen we al sinds het ontstaan van  AgroEnergy. Wij zijn de enige leverancier die onbalanspoolvoordeel uitkeert aan haar klanten.

Medewerkers

De EnergieSpecialisten van AgroEnergy begeleiden je naar de optimale energiestrategie, zodat je niet onnodig veel tijd en geld spendeert aan energie.

Veelgestelde vragen