STERK aanbod

Energie

Sterk aanbod in energie

Ons aanbod in energie is gericht op een zo laag mogelijke energiekostprijs. Heb je een groot of een wat kleiner bedrijf? Je kunt bij ons verschillende contracten afsluiten die passen bij jouw bedrijf. Of het nu om elektriciteit, gas of warmte gaat. Via online handelsportal EnergyManager heb je jouw energiezaken altijd binnen handbereik.

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op

Grip op je energiezaken

Je kunt bij ons terecht als je op zoek bent naar energieproducten voor de glastuinbouw. Ook vinden wij duurzaam ondernemen belangrijk. Daarom zijn wij telkens op zoek naar manieren om te werken aan een klimaat neutrale glastuinbouw sector. Zo hebben we diverse producten voor het terugleveren van energie die wordt opgewekt met zonnepanelen of windmolens. Daarnaast werken we samen aan duurzame warmtevoorzieningen.

Elektriciteit: maximaal resultaat

Geen enkele onderneming is hetzelfde. Daarom is elektriciteit onderverdeeld in een aantal producten en is er een passend product voor elke onderneming.

Alles over elektriciteit
Handelen in gas

Wil je gas inkopen of verkopen? Flexibiliteit of een vaste gasprijs? Er is altijd een product dat bij jouw wensen past.

Alles over Gas
Jouw partner voor warmte

Warmte wordt op verschillende manieren opgewekt. Denk hierbij aan geothermie, biomassa en gasgestookte installaties. Iedere situatie is uniek en vraagt om een maatoplossing.

Alles over Warmte
Duurzaam ondernemen

Samen werken we aan een klimaatneutrale glastuinbouw sector. Wil je jouw bedrijfsvoering verduurzamen? Stap over op duurzame energie of lever duurzame energie terug.

Meer over duurzaam ondernemen
Verdienen met Certificaten van Oorsprong

Aardgas gestookte WKK’s gelden als een van de schonere grijze bronnen van elektriciteit. Voor jou als tuinder biedt dit mogelijkheden wanneer je de aan het net teruggeleverde elektriciteit laat certificeren.

Start met profiteren

Contact met ons opnemen

Ben je geïnteresseerd in onze energieproducten voor de glastuinbouw? Onze accountmanagers staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je kunt contact met ons opnemen via het onderstaande formulier of door te bellen met het nummer hieronder.

SOLIDE PARTNER

Meer weten over ons aanbod in energie?

Laat je vraag en gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Je kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen van 8:00 tot 12:00 uur en tussen 13:00 uur en 16:30 uur:

088-895 45 45