STERK AANBOD

Elektriciteit

Geen enkele onderneming is hetzelfde. Daarom is elektriciteit onderverdeeld in een aantal producten en is er een passend product voor elke onderneming. Bekijk ons aanbod aan elektriciteitsproducten voor de glastuinbouw.

Onze producten

Wil je nergens naar omkijken en zekerheid van een vaste prijs per kwartaal?

Geef jouw inkoop dan uit handen. Onze inkoopexperts realiseren al jarenlang een scherpe prijs en kopen jouw elektriciteit voor je in op de lange termijnmarkt. Begin december ontvang je de prijzen voor het komende jaar en weet je precies waar je aan toe bent.

Heb je in- en verkoop liever in eigen hand?

Wij bieden een compleet pakket aan elektriciteitsproducten voor de glastuinbouw. Via jouw eigen online portal heb jezelf regie over de inkoop van jouw elektriciteit. Je koopt zelf in op de lange termijnmarkt. Heb je niets ingekocht? Of verbruik je meer of minder dan je gekocht hebt? Geen probleem, wij kopen of verkopen het verschil automatisch voor je op de dagmarkt.

Wil je uitsluitend profiteren van de scherpe prijzen en flexibiliteit van de dagmarkt? 

Dat kan natuurlijk ook. In dat geval kopen wij jouw elektriciteit in op de dagmarkt met dagelijks wisselende uurprijzen. Je volgt de prijzen en kosten in jouw online portal.

Duurzaam ondernemen

Samen werken we aan een klimaatneutrale glastuinbouwsector. Wil je je bedrijfsvoering verduurzamen? Stap over op duurzame energie of lever duurzame energie terug.

Stroometiket

Het Stroometiket geeft inzicht in de oorsprong van de elektriciteit die AgroEnergy in 2020 heeft geleverd.

Benchmark kleinverbruik

Op 3 april 2012 heeft de ACM (Autoriteit Consument en Markt) een definitief besluit genomen over een standaard modelcontract Gas en Elektra voor kleinverbruikers in Nederland. De doelstelling van een standaard modelcontract is om consumenten en andere kleinverbruikers een betere vergelijking te kunnen laten maken tussen energieleveranciers en de prijzen van de bewuste producten.

MEER INFORMATIE

Wil je persoonlijk advies?

Laat jouw vraag en gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

088 - 895 45 45