Duurzame energie

opwekken

Samen werken we aan een klimaatneutrale glastuinbouwsector. Dit doen we onder andere door het leveren van groen gas en groene stroom aan de glastuinbouw. Wil je met je bedrijfsvoering bijdragen aan de verduurzaming? Stap dan over op groen gas en of groene stroom of lever dit terug.

Aarzel niet om contact op te nemen

Zonne-energie terugleveren

Heb je zonnepanelen en lever je elektriciteit terug aan het net? Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden zodat je de oplossing kunt selecteren die het beste aansluit op je bedrijf. Afhankelijk van het volume kun je kiezen voor een vaste kwartaalprijs of een EPEX-uurprijs. En als je wilt, kun je zelf handelen op de lange termijnmarkten. Heb je moeite met kiezen? Wij staan je graag bij met onze specialistische energiekennis om de juiste oplossing voor je onderneming te vinden.

groene energie opwekken

Groengas invoeden

Als producent van groengas wil je de zekerheid dat de verkoop goed geregeld is en zoek je naar zoveel mogelijk inkomensgaranties. AgroEnergy heeft al jarenlange ervaring met de verkoop van groengas en is een betrouwbare en deskundige partner. Wij bieden diverse oplossingen voor de verkoop van het groengas dat jouw onderneming produceert. Ons doel? Zoveel mogelijk energiezaken uit handen nemen, zodat jij je kunt concentreren op andere activiteiten.

 

Groengasproducenten kunnen bij AgroEnergy rekenen op aantrekkelijke vergoedingen voor het geleverde gas. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden zodat je de oplossing kunt kiezen die het beste bij je onderneming past.

Windenergie opwekken

Met windenergie kun je bijdragen aan een duurzame wereld. Ook jij kan met je bedrijf groene stroom opwekken met behulp van windmolens. Wek je meer windenergie op dan dat je nodig hebt? Dan kun je dit terugleveren aan het elektriciteitsnet. Met onze oplossingen voor windenergie nemen we je al je energiezaken uit handen. Je hebt de keuze uit verschillende opties afhankelijk van je volume.

 

We weten exact hoeveel windenergie je hebt teruggeleverd en verkopen dit voor je tegen een vaste- of variabele prijs per KWh (Kilowattuur), zodat je er geen omkijken naar hebt.

 

Certificering Groene Stroom

Voor stroom die is opgewekt uit duurzame bronnen zoals zon, water, wind en biomassa kun je Garantie van Oorsprong (GVO’s) ontvangen. GVO’s zijn ook verhandelbaar binnen Europa.

Wek je groene stroom op en wil je jouw GVO’s verkopen? Wij helpen je graag!

Certificering Groene Energie

Heb je vragen over het opwekken van duurzame energie ?

Klant worden

Heb je interesse? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel als mogelijk contact op.

Vragen over duurzame energie

ARTIKEL | Investeren in zonnepanelen: dit moet u weten

Veelgestelde vragen over Duurzame Energie