Wat werkt

voor jou?

Jouw wensen staan centraal bij AgroEnergy. Wil je veel of weinig ondersteuning? Wil je alleen gebruik maken van onze slimme diensten of juist veel meer tijd aan je teelt besteden? Waar je ook voor kiest, je bent er zeker van dat je samenwerkt met een bedrijf dat producten biedt die speciaal ontwikkeld zijn voor de glastuinbouw. Een innovatieve portal heeft. En blijft investeren in slimme energieoplossingen voor de glastuinbouw.

Interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

Wat past er bij mijn onderneming?

Vul een aantal vragen in en krijg direct een overzicht van de energieoplossingen die relevant voor je onderneming zijn.

Wist je dat...

AgroEnergy gespecialiseerd is in de glastuinbouw?

Met de innovatieve portal van AgroEnergy kun je zelf in- en verkopen op de gas- of elektriciteitsmarkten om zo het optimale resultaat te behalen. Liever kiezen voor een vaste prijs? Dat kan ook. We helpen je graag om de juiste oplossingen voor je bedrijf te vinden.

Je kunt zelfstandig aan de slag met onze portal, maar kunt ervoor kiezen om je pakket uit te breiden met onze slimme, geautomatiseerde energieoplossingen zodat je tijd bespaart en slim kunt handelen. Kies de oplossingen die het beste bij je passen.

Krijg 100% ondersteuning bij je energiemanagement van onze EnergieOperators. Minimaliseer je risico’s, verlaag je energiekosten en heb meer tijd voor jouw teelt. Ons team is 7 dagen in de week, ook in het weekend voor je aan de slag. Via handige rapportages houd je een goed overzicht en controle.

Wat kun je bij AgroEnergy verwachten?

  • Producten die speciaal voor de glastuinbouw ontwikkeld zijn
  • Compleet productaanbod: gas, elektriciteit, warmte, zon en wind
  • EnergieSpecialisten en een afdeling AccountSupport die de glastuinbouw als geen ander kennen en voor je klaar staan als je dat wilt
  • De laatste specialistische informatie: dagelijkse marktberichten, wekelijkse marktvisie en webinars over marktontwikkelingen
  • Een innovatieve handelsportal
  • Inzicht en prognoses via de Energiemonitor
  • Rapportages
  • Slimme datagedreven oplossingen om tijd te besparen en nog betere biedingen te doen op de EPEX of de Intraday-markt
  • Extra verdienvermogelijkheden: sluit je aan bij onze noodvermogenpool
  • Groepsvoordelen
Persoonlijke Service

De innovatieve portal van AgroEnergy

Al de klanten van AgroEnergy krijgen toegang tot de handelsportal: EnergyManager. In de EnergyManager heb je 24/7 toegang tot je energiezaken. In een oogopslag  heb je alle informatie beschikbaar om je energietransacties binnen een beveiligde omgeving te regelen. Je vindt hier alle actuele markt- en trendinformatie en heeft de mogelijkheid om zelf posities in te nemen op de lange termijnmarkten tegen een actuele marktprijs. Je hebt binnen een handomdraai inzicht in je financiële resultaten.

Turbulentie energiemarkt

Meer weten hoe AgroEnergy je kan helpen? Neem dan contact op.

Contactformulier