Van cijfers

naar keuzes

Hoe ga je slim verder in de huidige energiemarkten? Hoe houd je je gerealiseerde én toekomstige energiekosten goed in beeld? Welke inzichten heb je nodig om de juiste beslissingen te nemen? Vragen waar je als tuinder ongetwijfeld regelmatig bij stil staat. Zeker nu, met de huidige energieprijzen en de turbulente markten.

Grip op je energiezaken

Grip krijgen op je energiezaken begint bij het creëren van inzicht. En dat is niet altijd eenvoudig. Er spelen tenslotte veel factoren een rol in het energiemanagement van een bedrijf. Onze EnergieSpecialisten geven een compleet overzicht waar je op kunt sturen en begeleiden je in je keuzes. Met behulp van diverse tools zoals de EnergieMonitor kunnen ze inzicht geven in energiekosten uit het verleden en verwachte kosten in de toekomst. En in deze tijd kunnen ze je helpen met prognoses en budgettering en verschillende scenario’s doorrekenen. Zoals wel of niet belichten, of gedeeltelijk. Of nu of later gaan planten. Zo kun je gefundeerde keuzes maken en houd je beter controle. 

Energiespecialist

Meer inzicht in je energiezaken? Wij helpen je graag verder!

De EnergieMonitor

De EnergieMonitor is een standaard onderdeel van de toolkit van onze EnergieSpecialisten. Met deze management tool krijg je direct inzicht in je gerealiseerde verbruik en gemaakte kosten en de prognoses voor de toekomstige jaren. Hiermee kan je kansen en risico’s beter inschatten en een strategie voor de komende jaren opzetten en bewaken. Je EnergieSpecialist neemt deze tools of cijfers met je door om je te helpen met de juiste beslissingen.

 

EnergieMonitor

Welke voordelen biedt de EnergieMonitor?

Budgetteren, prognotiseren en inschatten van kansen en risico’s. Het is mogelijk met de EnergieMonitor. 

Vergelijk energieverbruik per jaar

Bekijk hoe je energieverbruik per energiesoort verandert over de tijd.

Energieverbruik

Krijg inzicht in kosten per jaar

Zie meteen hoe je kosten variëren per jaar per energiesoort.

Kosten

Vergelijk locaties

Zie in één oogopslag hoe je verschillende locaties ervoor staan.

Locatie

Prognoses voor de toekomst

Krijg prognoses van je totale kosten en je kosten per m2.

prognoses

Advies van een EnergieSpecialist

Neem alle cijfers door met je EnergieSpecialist. Zij helpen je met het maken van keuzes.

Energiespecialist

Uitleg EnergieMonitor

Benieuwd hoe de EnergieMonitor precies werkt? Onze productontwikkelaar Chiem Marquet legt in een kort filmpje de EnergieMonitor uit. Klik op de afbeelding hiernaast om het filmpje te bekijken.

Energiemonitor

Weekrapport Kpi

Week- en maandrapportages

Een andere manier om meer inzicht in je energiezaken te krijgen zijn Week- en maandrapportages. Zo kun je precies zien wat je de afgelopen tijd hebt gedaan op het gebied van energie. De Week- en maandrapportages zijn geen standaard onderdeel van de toolkit van onze EnergieSpecialisten. Maar deze kunnen op maat ontwikkeld worden voor jouw organisatie.

Informatie huidige energiemarkten

Blijf op de hoogte van nieuwste marktontwikkelingen.

Webinar Energiemarkten

In deze webinar bespreken directeur Peter van den Berg en EnergieSpecialist Co ten Wolde de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen periode en kijken ze vooruit.

Meest gestelde vragen

Turbulentie op de energiemarkten: We hebben de meest gestelde vragen over de hoge gas- en elektriciteitsprijzen en de fluctuaties voor je op een rij gezet.

Lees de nieuwste Marktvisie

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de energiemarkt en lees het laatste nieuws over de markten in de wekelijkse marktvisie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief vol met interessante artikelen over de ontwikkelingen op de energiemarkten. Klik hier en ontvang de AgroUpdate in je mailbox.

Veelgestelde vragen