Altijd op de hoogte van het beste handelsmoment voor energie met EnergieRadar!

Slim energie inkopen? Emotie uit, EnergieRadar aan! Met een vooraf vastgestelde energiestrategie ben je altijd op de hoogte van het beste handelsmoment voor energie. Je ontvangt automatisch een notificatie zodra een marktprijs zich aan de strategievoorwaarden voldoet. Je optimaliseert jouw energiekosten en bespaart tijd.

NIEUWS | Goede resultaten van EnergieRadar

Monique Smid-Edelman · 29/10/2020

EnergieRadar bepaalt het beste handelsmoment voor het inkopen en verkopen van energie. Het product bestaat inmiddels 5 jaar en laat goede resultaten zien.

In- en verkopen van energie

Hoe fijn is het als je niet de hele tijd zelf de beste handelsmomenten voor de inkoop en verkoop van je energie in de gaten hoeft te houden, zodat je meer tijd hebt voor het bedrijf zelf en slim verder kunt groeien? EnergieRadar is de oplossing! Onze EnergieRadar bepaalt namelijk het beste handelsmoment voor energie. Telkens als de marktprijs en de strategievoorwaarden matchen met de criteria die je vooraf ingesteld hebt, ontvang je automatisch een notificatie. Hierdoor kun je goedkoper je energie inkopen en weet je precies wat het beste handelsmoment is voor elektriciteit en gas. 

EnergieRadar is slechts een van de slimme oplossingen van AgroEnergy voor energiemanagement. Kijk voor meer geautomatiseerde, datagedreven energieoplossingen ook eens naar BiedOptimaal, voor optimale biedingen op de APX-markt afgestemd op jouw kas.

Welke voordelen biedt EnergieRadar?

Strategie bepalen

Je bepaalt jouw energiestrategie voor de lange termijn samen met een EnergieSpecialist.

Monitoring en notificatie

Bij elk, voor jou geschikt, handelsmoment ontvang je een notificatie.

Inzicht & rapportage

Iedere week ontvang je een rapportage met de prijsontwikkeling ten opzichte van jouw strategie. Om de twee weken ontvang je een rapportage met een overzicht van jouw gewenste en ingenomen positievolumes. Zo weet je precies hoe je ervoor staat.

Bespaar tijd en geld

EnergieRadar houdt de energiemarkt voor je in de gaten en bespaarde bijvoorbeeld voor leveringsjaar 2019 ruim € 4.600,- per 1.000.000 m3 gas.

Hoe werkt EnergieRadar in 5 stappen

1. Bepaal de strategie

Bepaal samen met een EnergieSpecialist voor welke producten (gas/elektra/sparkspread) en bijbehorende volumes je EnergieRadar in wilt zetten. Op basis van je wensen, stelt de EnergieSpecialist samen met je een energiestrategie op. Je kunt EnergieRadar inzetten voor alle leveringsjaren van jouw TradePower en/of TradeGas contract.

2. Monitoring

EnergieRadar monitort de energiemarkten op kwartaal en jaarbasis, tot vier jaar voor uit. De software houdt de markt in de gaten op basis van jouw in- en/of verkoopstrategie.

3. Notificatie bij een handelsmoment

Signaleert EnergieRadar een handelsmoment op basis van jouw energiestrategie? Dan ontvang je notificatie per e-mail en in de handesportal van AgroEnergy: de EnergyManager.

4. Inzicht via een rapportage

Elke week ontvang je een rapport met onder andere de prijsontwikkeling ten opzichte van jouw strategie. Iedere twee weken ontvang je een rapport met een overzicht van jouw gewenste en ingenomen positievolumes. Alle relevante informatie is snel inzichtelijk via grafieken en overzichten.

5. Eén aanspreekpunt

Heb je vragen over EnergieRadar of over het vastgestelde handelsmoment? Jouw EnergieSpecialist helpt je graag!

6 redenen om nu EnergieRadar te kiezen

  • Handel volgens een strategie
  • Ontvang een notificatie bij ieder geschikt handelsmoment
  • Bouw gespreid uw energiepositie voor lange termijn op
  • Elke twee weken een persoonlijk rapport met inzicht in je positie
  • Altijd ondersteuning van een EnergieSpecialist
  • Bespaar tijd en geld op je energiekosten
PROBEER ENERGIERADAR

Ja, vertel mij meer over EnergieRadar

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Of bel ons nu:

088-895 45 45