SLIMME PRODUCTEN

EnergieRadar

EnergieRadar helpt u bij het vaststellen en uitvoeren van uw energiestrategie en het optimaliseren van uw energiekosten. Deze adviesdienst informeert u via de EnergyManager app en e-mail zodra een marktprijs zich aan de strategievoorwaarden voldoet. Kortom, met EnergieRadar heeft u uw handelsmomenten in het vizier. U bespaart niet alleen kostbare tijd, maar ook op uw energiekosten. Daarnaast krijgt u ondersteuning en begeleiding van uw toegewezen EnergieSpecialist.

Wanneer EnergieRadar?

  • Bij het product AgroTradePower™ en/of AgroTradeGas™
  • Niet vanuit onderbuikgevoel / emotie handelen, maar volgens een strategie
  • Besparen op uw energiekosten
  • Naast de dagmarkt ook op de termijnmarkt handelen
  • Specifieke alerts ontvangen bij ontwikkelingen van de marktprijzen
  • Iedere twee weken zien welke strategieën op scherp staan en wat uw termijnposities zijn
Wat biedt EnergieRadar?
1. Strategiesheet

Samen met uw EnergieSpecialist brengt u eerst in kaart voor welke producten (gas/ elektra/ sparkspread) en bijbehorende volumes u EnergieRadar wilt inzetten.

2. Monitoring

Op basis van de vastgestelde in- of verkoopstrategie bewaken we op handelsdagen of er een in- of verkoopmoment voordoet. De door u gekozen producten worden zowel per kwartaal als op jaarbasis gemonitord. Wanneer u uw contracten van AgroTradePower™ en AgroTradeGas™ verlengd, kan EnergieRadar zonder meerkosten monitoren. U kunt EnergieRadar dus inzetten voor alle leveringsjaren waarvoor u een contract heeft met AgroEnergy.

3. Notificatie handelsmoment

Via een e-mail en/of de EnergyManager app ontvangt u een bericht als er sprake is van een handelsmoment op basis van de vastgestelde strategie. Dit gaat tot drie jaar vooruit.

4. Inzicht via rapportage

Eens per twee weken ontvangt u een EnergieRadar rapport. In de vernieuwde rapportage is alle relevante informatie via grafieken en overzichten snel inzichtelijk, zoals onder andere de prijsontwikkeling ten opzichte van uw strategie en uw gewenste en ingenomen positievolumes.

5. Eén aanspreekpunt

Uw EnergieSpecialist ondersteunt u bij het vaststellen van uw in- of verkoopstrategie en is ook daarna uw aanspreekpunt voor EnergieRadar.

Meer informatie

Wilt u weten wat de voordelen van EnergieRadar voor u zijn?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Of neem direct contact op via:

088-8954545