WEBINAR | Kijk het webinar Energiemarkten terug

In deze laatste webinar van het jaar bespreken we de belangrijkste energieontwikkelingen van de afgelopen periode en kijken we vooruit. Wat gaat deze winter ons nog brengen? Blijft de gasprijs onder druk staan? Zullen de geopolitieke ontwikkelingen een grote rol blijven spelen? En wat verwachten we volgend jaar? 

In onze webinar van 25 november brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de energiemarkten. Directeur van AgroEnergy Peter van den Berg en EnergieSpecialist Co ten Wolde nemen in een half uur de laatste ontwikkelingen op de energiemarkten met je door.

Gemist?

Kon je niet bij de webinar aanwezig zijn of wil je de webinar graag nog eens terug kijken? Klik dan op de afbeelding hieronder.

25 november

Inhoud

Tijdens dit webinar kom je meer te weten over:

  • de invloed van de laatste ontwikkelingen op de energieprijzen, zoals het wereldwijde gebruik van LNG en de leveringen via Nordstream 2
  • de korte termijn en lange termijn verwachtingen voor de gas- en elektriciteitsprijzen
  • de vulgraad van de gasvoorraden en de verwachtingen
  • de impact van het weer op de energieprijzen

Kortom, volop handige inzichten die je kunnen helpen bij je energiebeslissingen.

 

Peter van den Berg

Over Peter van den Berg

Peter van den Berg is directeur van AgroEnergy. Hij is één van de initiatiefnemers bij de oprichting van AgroEnergy in 2001. Peter is verantwoordelijk voor de in- en verkoop op de energiemarkten en alles wat daarmee te maken heeft. Hij werkt samen met verschillende partijen binnen de energiewereld, om zo de positie van de glastuinbouw te versterken.

 

Over Co ten Wolde

Co ten Wolde is EnergieSpecialist bij AgroEnergy. Met specialistische kennis van de energiemarkt en teelt, begeleidt Co tuinders op persoonlijke wijze naar een optimale energiestrategie voor hun bedrijf om samen zo laag mogelijke energiekosten per m2 te realiseren. Hij is al actief in de glastuinbouw sinds 1985.

MARKTVISIE | Record aantal aaneengesloten dagen met negatieve EPEX spot uurprijzen

Record EPEX spot uurprijzen

MARKTVISIE | Hoger prijspeil lokt LNG-schepen naar Europa(pa)

windmolens-afrr-regelvermogen

ARTIKEL | Congestie stelt tuinbouw voor nieuwe uitdagingen, maar biedt ook kansen

Foto Congestie Artikel KAS Web

MARKTVISIE | Verviervoudiging negatieve uurprijzen in april

Termijnprijzen