NIEUWS | Nieuwe standplaats voor AgroEnergy op HortiContact

Op 5, 6 en 7 maart is AgroEnergy weer aanwezig tijdens HortiContact in de Evenementenhal in Gorinchem. We hebben onze vertrouwde plek ingewisseld voor een nieuwe, centrale locatie dichter bij de ingang. Je vindt ons op standnummer F118.

 

Verduurzamen staat centraal

Gezamenlijk staan we voor een uitdagend doel: in 2040 heeft de glastuinbouw zich ten doel gesteld energieneutraal te produceren. In de zoektocht naar verduurzaming begrijpt AgroEnergy dat deze uitdagingen complex zijn. Daarom zet AgroEnergy samen met haar klanten de volgende stap richting een duurzamere aanpak.

AgroEnergy gelooft in een gezamenlijke inspanning om de sector te versterken en te verduurzamen. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of een verfrissende cocktail kunnen bezoekers met de specialisten van AgroEnergy praten over een passend plan voor hun onderneming.

 

Meld je hier gratis aan

 

Dé plek voor de Nederlandse glastuinbouwsector

HortiContact is het kloppende hart van de Nederlandse glastuinbouwsector, waar professionals samenkomen om te netwerken, inspiratie op te doen en de toekomst van de sector vorm te geven. Als bezoeker van HortiContact krijg je de kans om een breed scala aan producten, diensten en innovaties te ontdekken die jouw bedrijf een voorsprong kunnen geven.

AgroEnergy kijkt ernaar uit om met onze klanten de weg naar verduurzaming te bewandelen op HortiContact 2024.

MARKTVISIE | Cocktail aan prijsopdrijvende factoren deze week

Cocktail prijsopdrijvende factoren | marktvisie

ARTIKEL | Congestie stelt tuinbouw voor nieuwe uitdagingen, maar biedt ook kansen

Foto Congestie Artikel KAS Web

MARKTVISIE | Onzekerheid door naderend Noors onderhoud

Onzekerheid | marktvisie

MARKTVISIE | Gaswinter voorbij, gasprijzen dalen

Zonnepanelen