NIEUWS | AgroEnergy deelt bloemen en planten uit om siertelers en mensen in vitale beroepen te steunen

Op vrijdag 27 maart zijn diverse medewerkers van AgroEnergy op pad gegaan om bossen rozen en orchideeën uit te delen in verschillende locaties van het land: van Utrecht en Oegstgeest tot Leiden en Delft.

#FlowerBoostChallenge

AgroEnergy doet dit als onderdeel van de #FlowerBoostChallenge, een mooi initiatief van de Van der Ende Groep om de sierteeltsector vooruit te helpen. Bedrijven kopen bloemen of planten in van een kweker of bloemist en geven deze weg aan anderen. De uitdaging geef je vervolgens door aan drie andere bedrijven. AgroEnergy nomineert 3 andere bedrijven om deze mooie uitdaging aan te gaan: Engie, AAB NL en Ennatuurlijk.

13 locaties bezocht

In totaal heeft AgroEnergy mensen in heel verschillende vitale beroepen bij 13 instanties blij kunnen maken: zorginstellingen, ziekenhuizen, apotheken, basisscholen, supermarkten en drogisterijen. Zorginstellingen in Berkel, Bergschenhoek, Utrecht, ’s-Gravenzande, Ridderkerk en Bleiswijk, het Diakonesse ziekenhuis in Utrecht, de Jumbo in Oegstgeest en Etos in Wateringen, basisschool De Eglantier Tanthof in Delft, basisschool OBS de Kyckert in Wateringen en Apotheek Roomburgh in Leiden.

AgroEnergy heeft met heel veel plezier aan dit fantastische initiatief deelgenomen en hoopt dat de 3 genomineerde bedrijven de uitdaging oppakken om de sierteeltsector weer een stukje vooruit te helpen!

MARKTVISIE | Gasmarkt blijft gespannen reageren op ongeplande verstoringen

Gasmarkt

AgroEnergy keert weer onbalanspoolvoordeel uit aan klanten

Onbalanspoolvoordeel

EVEN VOORSTELLEN | Eveline Smit, Senior Account Support

Eveline Smit | Even voorstellen

ARTIKEL | Handelen in elektriciteit: meer opties én meer maatwerk

Handelen