EVENT | Bezoek AgroEnergy tijdens de HortiContact

AgroEnergy is dit jaar weer te vinden op de HortiContact. De beurs wordt gehouden op 14, 15 en 16 februari in de Evenementenhal Gorinchem. Je vindt ons op dezelfde vertrouwde plek in stand M.126.

Groen Plan

In de stand staat dit jaar ons nieuwe thema Groen Plan centraal. Met Groen Plan helpen we onze klanten op weg naar een duurzame en klimaatneutrale toekomst. Groen Plan begint bij het creëren van inzicht. Inzicht in de huidige maar ook toekomstige energiekosten en CO2 uitstoot van onze klanten. Dit doen we o.a. door onze slimme energieoplossing EnergieMonitor.

De EnergieMonitor is onlangs gelanceerd en nu ook beschikbaar als online tool in de Handelsportal EnergyManager. Deze tool laat niet alleen energiekosten uit het verleden zien, maar focust voornamelijk op de toekomstige energiekosten. Op basis van ingenomen posities, marktprijzen en geprognotiseerd volume, berekent de tool de toekomstige energiekosten uit. Hiermee wordt het voor klanten van AgroEnergy een stuk makkelijker haar energiestrategie te baseren op cijfers en prognoses.

Lees hier het nieuwsbericht over de lancering van de EnergieMonitor: https://www.agro-energy.nl/nieuws/agro-energy-lanceert-nieuwe-dienstverlening-energiemonitor/

Drink je een lekkere cocktail met ons mee?

Tijdens de driedaagse beurs bereidt onze barman weer de lekkerste cocktails. Kom langs, geniet van een heerlijk drankje en ga het gesprek aan met een van onze specialisten.

Heb je nog geen ticket? Meld je dan HIER aan!

Graag tot ziens in onze stand!

MARKTVISIE | Termijnprijzen in een licht dalende trend richting het einde van het gasjaar

Termijnprijzen

MARKTVISIE | Gasmarkt onzeker door sterke stieren en beren

MARKTVISIE | Stakingsdreiging in Australië blijft de gemoederen bezighouden

Stakingsdreiging | marktvisie

MARKTVISIE | Nervositeit over stakingen Australië zorgt voor volatiele gasmarkt

Nervositeit | marktvisie