OutSystems

Developer (36-40 uur)

AgroEnergy is 100% onderdeel van Eneco en als marktleider actief met het leveren van (duurzame) energieoplossingen voor glastuinders. We richten ons op het faciliteren van handelsmogelijkheden op de energiemarkt voor klanten via het online handelsplatform. We zijn de energiepartner van de tuinder en werken volgens de kernwaarden: betrouwbaar, transparant en innovatief. Om deze beloften waar te maken investeren we flink in onze ICT systemen en bijbehorende processen.

1

Over AgroEnergy

AgroEnergy is 100% onderdeel van Eneco en als marktleider actief met het leveren van (duurzame) energieoplossingen voor glastuinders

Team Digital

Bij AgroEnergy maak je deel uit van een klein, wendbaar, en snel team met een sterke innovatieve inslag. Het team heeft een eigen IT en identiteit. Samen werk je nauw samen met productontwikkeling, de business, in- en externe ontwikkelaars en IT-partners. Het team streeft naar verdere flexibilisering en optimalisering van energie-handels-platformen met duurzame producten. De werkomgeving is dynamisch en uitdagend, waarbij flexibele werktijden en veel verantwoordelijkheid centraal staan.

Doel van het Team

Team digital heeft als doel op een gestructureerde wijze te werken aan beheer, veiligheid en doorontwikkeling, maar ook door flexibel in te kunnen springen op innovaties. De afgelopen jaren zijn hier grote slagen in gemaakt, maar het is een afdeling in opbouw die op zoek is naar inhoudelijke IT kennis op het gebied van Oracle, WebLogic, .NET en tools als Redwood.

Je bent verantwoordelijk voor:

1

Creëren en beheren van OutSystems oplossingen

2

Continuïteit van de IT dienstverlening en beheer van huidige toepassingen

3

Afstemming met techlead en architectuur voor technisch ontwerp

4

Opstellen van een teststrategie en gebruik van testtechnieken en tooling en het identificeren van kansen voor ontwikkeling en optimalisatie.

5

Leiden van verbetertrajecten en wegwerken van technical debt

Wat ga je doen?

Als OutSystems developer werk je in ons team aan het ontwerpen en ontwikkelen van OutSystems oplossingen, waarbij je ook beheertaken uitvoert binnen het scrumteam. Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van de IT dienstverlening, beheert en ontwikkelt OutSystems toepassingen en zorgt ervoor dat deze correct samenwerken met de Oracle database omgeving.

Gaat dit over jou?    

 • Bewezen werkervaring in het ontwikkelen en beheren van OutSystems oplossingen.
 • Aantoonbare werkervaring in het ontwikkelen van Oracle toepassingen.
 • Bekend met webLogic en DotNet applicaties.
 • Ervaring met agile werken in een scrum en/of DevOps team.
 • Actieve teamspeler, onderzoekend, proactief, flexibel, analytisch, overtuigend, kwaliteitsgericht.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op

Waar ga je werken?

Professionaliteit en een gedreven, resultaatgerichte instelling worden bij ons niet alleen gewaardeerd maar ook beloond. Naast goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je een organisatie waarin je verder kunt ontwikkelen en daarnaast bieden we je een plezierige werksfeer. Ook ondersteunen wij je als je op eigen initiatief relevante trainingen en opleidingen wilt volgen.

Je komt te werken in een prachtig modern en licht gebouw, op een locatie die uitstekend bereikbaar is: op 2 minuten loopafstand van metro en treinstation Rotterdam-Alexander

overzicht

Wij hebben je veel te bieden!

 • Goed en marktconform salaris tussen de €55.000 en €78.000, inclusief 8% vakantiegeld, goede pensioenregeling, voordelig sporten via Bedrijfsfitness Nederland en ouderschapsverlof.
 • Flexbudget bovenop je salaris
 • Hybride werken, thuis of op kantoor. Je werkt 40% op kantoor, 40% thuis. De andere dag bepaal je zelf waar je het beste kan werken
 • Flexibele werktijden
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een energiek en ambitieus team in een geweldige state-of-the-art werkomgeving
Procescoordinator Klantbeheer

Interesse? Solliciteer direct!

Wil je meer weten over deze vacature bij Eneco? Jeroen van Yperen Hagedoorn, Hoofd digital en IT, beantwoordt met plezier jouw vragen via 088-8954545. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure bel je met onze recruiter Mark van Dommelen via +31(0)6 29 18 52 18 of mail je naar enecorecruitment@eneco.com.

Houd er rekening mee dat het voor deze functie belangrijk is dat je de Nederlandse taal, in woord en geschrift, goed beheerst. Please note, it is important for this position that you have good command, both written and spoken, of the Dutch language.

Meteen solliciteren? Dat kan natuurlijk ook, via het recruitmentsysteem van Eneco via deze link. Klik op de ‘solliciteer’ button en stuur je cv met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Een online assessment en een (pre) employment screening maken onderdeel uit van de selectieprocedure.