Sterk Aanbod

Gas

Wilt u voor uw kas gas inkopen? Ook dan zit u bij AgroEnergy goed. De verschillende contracten die u bij elektra kunt afsluiten, zijn er ook voor gas. Zo bent u verzekerd van altijd een passend product.

Onze Producten

AgroProfielGas
  • Uw gasverbruik is minder of gelijk aan 170.000 m³
  • Nu ook gasprijs vastklikken
  • Geen afnameverplichting
Meer Informatie
AgroTradeGas
  • Uw gasverbruik is groter dan 500.000 m³
  • In- en verkopen van gas
Meer Informatie
AgroBudgetGas
  • Uw gasverbruik is tussen 170.000 m³ en 500.000 m³
  • Flexibel inkopen van gas
Meer Informatie

Groen Gas

De energiemarkt vergroent elke dag. Duurzaamheid staat niet langer in de kinderschoenen, maar is nu een serieus onderdeel binnen vele bedrijfsvoeringen. Een goed voorbeeld daarvan is het gebruik van groen gas. Dit is gas wat vrijkomt bij vergisting van biomassa en vervolgens is opgewerkt tot aardgaskwaliteit. In plaats van het biogas lokaal te leveren aan een warmte-krachtinstallatie of verwarmingsketel wordt het gas ingevoed in het aardgasnet. De overheid stimuleert de productie hiervan, omdat het een duurzame vervanger is van aardgas.

Leveren en afnemen

Tuinders met interesse in groen gas zijn bij AgroEnergy aan het juiste adres.

Groen gas leveren?

Groengasproducenten kunnen bij AgroEnergy rekenen op aantrekkelijke vergoedingen voor het geleverde gas, zowel met (langdurig) vaste als variabele prijzen.

Groen gas afnemen?

AgroEnergy heeft al diverse overeenkomsten met groengasproducenten gesloten. Hierdoor krijgt u een aantrekkelijk aanbod.

AgroEnergy koopt het groene gas van Arie van de Groep maar ook van andere producenten in Nederland. Wij bieden deze bedrijven er een aantrekkelijke prijs voor en verkopen het groene gas vervolgens weer door aan onze klanten.

Standaard modelcontract Kleinverbruik ACM

Op 3 april 2012 heeft de ACM (Autoriteit Consument en Markt) een definitief besluit genomen over een standaard modelcontract Gas en Elektra voor kleinverbruikers in Nederland. De doelstelling van een standaard modelcontract is om consumenten en andere kleinverbruikers een betere vergelijking te kunnen laten maken tussen energieleveranciers en de prijzen van de bewuste producten.

Meer informatie

Heeft u vragen over ons aanbod in gas?

Laat uw vraag en gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Of neem contact op via:

088-895 45 45