STERK AANBOD

Elektriciteit

Geen enkele onderneming is hetzelfde. Daarom is elektriciteit onderverdeeld in een aantal producten en is er een passend product voor elke onderneming.

Onze producten

Wilt u nergens naar omkijken en zekerheid van een vaste prijs per kwartaal?

Geef uw inkoop dan uit handen. Onze inkoopexperts realiseren al jarenlang een scherpe prijs en kopen uw elektriciteit voor u in op de lange termijnmarkt. Begin december ontvangt u de prijzen voor het komende jaar en weet u precies waar u aan toe bent.

Heeft u in- en verkoop liever in eigen hand?

Kies dan voor het complete pakket. Via uw eigen online portal heeft u zelf regie over de inkoop van uw elektriciteit. U koopt zelf in op de lange termijn markt. Heeft u niets ingekocht? Of verbruikt u meer of minder dan u gekocht heeft? Geen probleem, wij kopen of verkopen het verschil automatisch voor u op de dagmarkt.

Wilt u uitsluitend profiteren van de scherpe prijzen en flexibiliteit van de dagmarkt?

Dat kan natuurlijk ook. In dat geval kopen wij uw elektriciteit in op de dagmarkt met dagelijks wisselende uurprijzen. U volgt de prijzen en kosten in uw online portal.

 

Duurzaam ondernemen

Samen werken we aan een klimaatneutrale glastuinbouwsector. Wilt u uw bedrijfsvoering verduurzamen? Stap over op duurzame energie of lever duurzame energie terug.

Stroometiket

Het Stroometiket geeft inzicht in de oorsprong van de elektriciteit die AgroEnergy in 2019 heeft geleverd.

Benchmark kleinverbruik

Op 3 april 2012 heeft de ACM (Autoriteit Consument en Markt) een definitief besluit genomen over een standaard modelcontract Gas en Elektra voor kleinverbruikers in Nederland. De doelstelling van een standaard modelcontract is om consumenten en andere kleinverbruikers een betere vergelijking te kunnen laten maken tussen energieleveranciers en de prijzen van de bewuste producten.

MEER INFORMATIE

Wilt u persoonlijk advies?

Laat uw vraag en gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

088 - 895 45 45