SLIMME OPLOSSINGEN

EnergyManager

Uw energiezaken altijd binnen handbereik.

EnergyManager is een beveiligde omgeving waar u al uw energiezaken online regelt en inziet. Uw persoonlijke resultaten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Hier heeft u inzicht in uw transacties en opgebouwde posities met een overzicht van bijbehorende financiële resultaten.

Direct inspelen op marktbewegingen

Binnen het handelsplatform heeft u direct toegang tot uitgebreide en actuele markt- en trendinformatie en een duidelijke marktvisie. Het handelsportal biedt u de mogelijkheid meteen te reageren op marktbewegingen en zo het gewenste resultaat te behalen.

Veilig handelen

Op de EnergyManager heeft u toegang tot uw persoonlijke pagina’s. Zo heeft u in een oogopslag alle informatie beschikbaar om uw energietransacties binnen een beveiligde omgeving te regelen.

De voordelen van EnergyManager

  • Altijd en overal toegang tot een veilig handelsplatform
  • Uw energiezaken overzichtelijk op één plaats
  • Actuele markt- en trendinformatie
  • Zelf posities innemen tegen de actuele marktprijs
  • Opgebouwde posities en transacties duidelijk weergegeven
  • Een overzicht van uw financiële resultaten
EnergyManager App

Als klant van AgroEnergy kunt u met de gratis EnergyManager app eenvoudig het laatste marktnieuws lezen en de ontwikkelingen van de prijzen op de energiemarkten volgen. Met een persoonlijke ‘watchlist’ en notificaties, ingesteld op uw hoogste en laagste prijsniveau, wordt u nooit meer verrast door onverwachtse prijsbewegingen.

Ziet u een prijs waarvoor u wilt handelen? Dan logt u vanuit de app direct in op handelsportal EnergyManager, waar u de gewenste deal uit kunt voeren.

In de praktijk

Stel u moet nog gas inkopen voor Q3-2018. De markt is momenteel licht stijgend, maar u verwacht nog een daling. Hoe kan de mobiele app u hierbij ondersteunen?

De markt is onvoorspelbaar, het is niet zeker of de daling daadwerkelijk komt. Om te voorkomen dat u straks teveel moet betalen, kunt u een bovengrens instellen. Zodra u die grens bereikt, ontvangt u een melding op uw mobiel. Op dat moment beslist u of u tegen die prijs een (deel)order uitvoert, of dat u de bovengrens iets aanpast om bij verdere prijsstijging opnieuw gewaarschuwd te worden.

U verwacht nog steeds een prijsdaling. Hiervoor stelt u een ondergrens in, zodat u ook weet wanneer de lagere prijs is bereikt. U hoeft niet meer dagelijks de prijzen te monitoren. De app doet dit voor u op basis van uw persoonlijk ingestelde grenswaarden. Grafisch wordt de ontwikkeling van de afgelopen 30 dagen getoond zodat u weet of de prijsstijging/daling structureel is of niet. Zo heeft u altijd een indicatie of u moet handelen of nog niet. De notificatiemeldingen ontvangt u vlak voor (gas) of net in het handelstijdvenster (elektra), zodat u een handelsbeslissing nog op tijd kunt uitvoeren.

 

 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze handelsportal EnergyManager?

Laat uw vraag en gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Of neem direct contact op via:

088 - 895 45 45