SLIMME PRODUCTEN

EnergyManager

Uw energiezaken altijd binnen handbereik.

EnergyManager is een beveiligde omgeving waar u al uw energiezaken online regelt en inziet. Uw persoonlijke resultaten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Hier heeft u inzicht in uw transacties en opgebouwde posities met een overzicht van bijbehorende financiële resultaten.

Direct inspelen op marktbewegingen

Binnen het handelsplatform heeft u direct toegang tot uitgebreide en actuele markt- en trendinformatie en een duidelijke marktvisie. Het handelsportal biedt u de mogelijkheid meteen te reageren op marktbewegingen en zo het gewenste resultaat te behalen.

Veilig handelen

Op de EnergyManager heeft u toegang tot uw persoonlijke pagina’s. Zo heeft u in een oogopslag alle informatie beschikbaar om uw energietransacties binnen een beveiligde omgeving te regelen.

De voordelen van EnergyManager

  • Altijd en overal toegang tot een veilig handelsplatform
  • Uw energiezaken overzichtelijk op één plaats
  • Actuele markt- en trendinformatie
  • Zelf posities innemen tegen de actuele marktprijs
  • Opgebouwde posities en transacties duidelijk weergegeven
  • Een overzicht van uw financiële resultaten
EnergyManager App

Als klant van AgroEnergy kunt u met deze gratis app eenvoudig de ontwikkelingen van de prijzen op de energiemarkten volgen. Voeg die producten toe die u wilt volgen aan uw persoonlijke ‘watchlist’. Stel notificaties in en bepaal zelf bij welke prijsniveau u een waarschuwing op uw mobiel krijgt. Zo wordt u nooit meer verrast door onverwachtse prijsbewegingen.

Heeft u een moment over op de dag? Lees dan de meest recente marktberichten en nieuwsitems. Wilt u contact met de klantenservice? Met de app heeft u altijd alle gegevens bij de hand. Zo heeft u dus altijd en overal de markt bij de hand.

In de praktijk

Stel u moet nog gas inkopen voor Q3-2017. De markt is momenteel licht stijgend, maar u verwacht nog een daling. Hoe kan de mobiele app u hierbij ondersteunen?

De markt is onvoorspelbaar, het is niet zeker of de daling daadwerkelijk komt. Om te voorkomen dat u straks teveel moet betalen, kunt u een bovengrens instellen. Zodra u die grens bereikt, ontvangt u een melding op uw mobiel. Op dat moment beslist u of u tegen die prijs een (deel)order uitvoert, of dat u de bovengrens iets aanpast om bij verdere prijsstijging opnieuw gewaarschuwd te worden.

U verwacht nog steeds een prijsdaling. Hiervoor stelt u een ondergrens in, zodat u ook weet wanneer de lagere prijs is bereikt. U hoeft niet meer dagelijks de prijzen te monitoren. De app doet dit voor u op basis van uw persoonlijk ingestelde grenswaarden. Grafisch wordt de ontwikkeling van de afgelopen 30 dagen getoond zodat u weet of de prijsstijging/daling structureel is of niet. Zo heeft u altijd een indicatie of u moet handelen of nog niet. De notificatiemeldingen ontvangt u vlak voor (gas) of net in het handelstijdvenster (elektra), zodat u een handelsbeslissing nog op tijd kunt uitvoeren.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze handelsportal EnergyManager?

Laat uw vraag en gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Of neem direct contact op via:

088 - 895 45 45