SOLIDE PARTNER

Kwaliteitskeurmerk: ISO

ISO 9001 is een internationale norm die eisen stelt aan het kwaliteitssysteem binnen een organisatie. Klanttevredenheid staat hierbij centraal en de nadruk ligt onder andere op de wensen van de klant en het verbeteren van processen.

Klanttevredenheid, luisteren naar de klant en het continue verbeteren van de prestaties staan ook centraal bij AgroEnergy. Sinds 2014 is ons kwaliteitssysteem ISO 9001 gecertificeerd. In 2017 zijn we succesvol overgestapt naar de herziene ISO 9001-2015 norm.

Ook in 2019 behaalden we na de jaarlijkse controle weer een mooi resultaat, we voldoen wederom aan de eisen van de ISO 9001-2015 norm.

Kwaliteit blijven verbeteren

We hebben aandacht voor kwaliteit. We werken continu aan de verbetering van onze producten en dienstverlening. En dat doen we uiteraard samen met de klant.

Het inrichten en het continu onderhouden van een goed kwaliteitsmanagementsysteem draagt hier voor een groot deel aan bij. Door de periodieke toetsing van het systeem aan de ISO 9001 norm weet u zeker dat wij ons blijven inspannen om kwaliteit te leveren.

Meer informatie

Heeft u vragen?

Laat uw vraag en gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Of neem direct contact op via:

088 - 895 45 45