SOLIDE PARTNER

Onze Partners

Als energiepartner zijn wij altijd op zoek naar onderlinge versterking. Niet alleen met onze klanten, maar ook met andere samenwerkingspartners. Om tuinders maximaal van dienst te zijn, helpen wij hen bij complexe energievraagstukken. Daarin zoeken we ook de samenwerking op met partners. Zo werken we samen aan slimme energieoplossingen en producten die bijdragen aan een optimale dienstverlening en lagere energiekosten voor de tuinder.

Krachten bundelen

We bundelen graag onze krachten met betrouwbare en betrokken partners zoals onder andere Blue Radix en Benefits of Nature in de energiemarkt om samen nog meer impact te maken en nog meer bedrijven in de glastuinbouw te helpen met hun energiemanagement.

Blue Radix

Blue Radix biedt oplossingen voor autonoom teeltmanagement. Het voegt kunstmatige intelligentie toe aan de dagelijkse beslissingen en acties in de kas. AgroEnergy en Blue Radix werken nauw samen om ervoor te zorgen dat de Nederlandse glastuinder gebruik kan maken van slimme, datagedreven oplossingen die goed op elkaar aansluiten.  

Benefits of nature

AgroEnergy is Founding Father van Benefits of Nature. Benefits of Nature heeft als doel het verduurzamen van de gehele tuinbouw supply chain. Zo werken wij mee aan een duurzamere groensector.

LTO Glaskracht

LTO, betrokken bij de oprichting van AgroEnergy en nog steeds actief in onze Raad van Advies.

KAS Kennispartner

Focus op kwaliteit en toegevoegde waarde voor de lezers van KAS qua goede redactie liggen ten grondslag aan het idee van KAS Kennispartner. Als KAS Kennispartner delen we interessante stukken voor de Kas lezer over de energiewereld.