SLIMME PRODUCTEN

BiedOptimaal

Besteedt u dagelijks ook veel tijd aan het plaatsen van een bieding op de APX? Bent u dan zeker van het succes? Bij AgroEnergy hebben we dit nu geautomatiseerd. Samen met onze klanten hebben we een automatische piloot voor de APX ontwikkeld: BiedOptimaal.

Zo helpt BiedOptimaal

BiedOptimaal software kijkt voor u naar de warmte- en CO2-behoefte voor de komende vier dagen van de kas, naar de verbruikte warmte, de voorspelde wind, zon en temperatuur, en naar de dagprijzen voor gas en stroom op de energiebeurzen. BiedOptimaal stelt elke dag de optimale APX-bieding voor, die u indien gewenst automatisch kan laten uitvoeren.

Hoe werkt BiedOptimaal?

Installaties worden ingezet op de meest optimale manier voor uw bedrijf, rekening houdend met onderhoud en teelt. Dit is mogelijk door het gebruik van geavanceerde voorspelmodellen, die we afstemmen op de situatie in uw kas. Denk aan weersverwachting, prijsverwachting en de actuele stand van de buffer in uw bedrijf. BiedOptimaal berekent tevens uw dagelijkse warmte en CO₂ behoefte. Dit allemaal met de persoonlijke begeleiding van een van onze EnergieSpecialisten.

BiedOptimaal houdt u op koers

Een goede APX-bieding is van vele facetten afhankelijk, uw warmte en CO2 behoefte, het weer, uw bufferstand, uw WKK, de OTC en ga zo maar door. Dit vraagt dagelijks veel tijd en kennis. BiedOptimaal is de revolutionaire en slimme tool van AgroEnergy die u dagelijks navigeert naar de best mogelijke APX-bieding, stuur deze bij naar uw eigen inzicht, volg deze route of zet hem op de automatische piloot voor de meest optimale bieding.

De automatische piloot voor uw APX

  • Dagelijks een bieding op de APX per biedtrap
  • Optimaal rendement
  • Warmte en CO₂ tegen zo laag mogelijke kosten
  • Uw eigen dashboard
  • Begeleiding door een EnergieSpecialist
  • Extra tijd en minder zorgen, minder energie in energie
Meer informatie

Wilt u weten hoe u kunt profiteren van BiedOptimaal?

Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Of neem direct contact op via:

088-8954545