SLIMME OPLOSSINGEN

Oplossingen op maat

Optimale energiestrategie

Ook uw energiekosten verlagen? Onze innovatieve en slimme oplossingen helpen u bij de meest optimale energiestrategie voor uw bedrijf. BiedOptimaal, de automatische piloot voor de APX, EnergieRadar, energiemanagement en noodvermogen zijn daar goede voorbeelden van.

Vragen? Onze specialisten helpen u graag verder

Neem contact op
BiedOptimaal

Bied slimmer en beter op de APX met BiedOptimaal. Ontvang iedere dag de optimale APX-bieding voor uw bedrijf op basis van big data. Steek dus minder energie in energie.

Lees meer over BiedOptimaal
EnergieRadar

Met EnergieRadar heeft u uw handelsmomenten in het vizier. U bespaart niet alleen kostbare tijd, maar ook op uw energiekosten. Daarnaast krijgt u ondersteuning en begeleiding van uw EnergieSpecialist.

Lees meer over EnergieRadar
Noodvermogen

Benut u de flexibiliteit van uw WKK en uw belichting? Houd het elektriciteitsnetwerk in Nederland in balans met uw belichting of WKK en ontvang hier een aanzienlijke vaste vergoeding voor.

Lees meer over Noodvermogen
Energiemanagement

Energiemanagement wordt steeds breder en complexer. En met meerdere energiemarkten, meer eigen assets en meer beschikbare data, is het belangrijk dat u als tuinder snel en overwogen keuzes maakt. Onze EnergieSpecialisten ondersteunen u hier graag bij.

Lees meer over Energiemanagement
EnergieReductieplan

Streeft u naar de lagere energiekosten en wilt u een duurzame bedrijfsvoering? Het EnergieReductieplan helpt u om dit te realiseren. De EnergieSpecialist van AgroEnergy onderzoekt samen met u naar verbeteringen op gebied van energie binnen uw bedrijf.

Lees meer over het EnergieReductieplan
Flexibel vermogen

Heeft u elektrische installaties zoals een WKK of een warmtepomp? En kunt u deze flexibel inzetten? Dan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de prijsbewegingen op de energiemarkten.

Lees meer over flexibel vermogen
Handelsportal EnergyManager

Uw heeft uw energiezaken altijd binnen handbereik met EnergyManager. Dit is een beveiligde omgeving waar u al uw energiezaken online regelt en inziet. Uw persoonlijke resultaten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Lees meer over EnergyManager
Meer weten?

Wij helpen u graag verder

Laat uw vraag en gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Of neem contact op via:

088 - 895 45 45