SLIMME OPLOSSINGEN

Oplossingen op maat

Optimale energiestrategie

Ook uw energiekosten verlagen? Onze innovatieve en slimme oplossingen helpen u bij de meest optimale energiestrategie voor uw bedrijf. BiedOptimaal, de automatische piloot voor de APX, EnergieRadar, EnergieBeheer en noodvermogen zijn daar goede voorbeelden van.

Vragen? Onze specialisten helpen u graag verder

Neem contact op
BiedOptimaal

Bied slimmer en beter op de APX met BiedOptimaal. Ontvang iedere dag de optimale APX-bieding voor uw bedrijf op basis van big data. Steek dus minder energie in energie.

Lees meer over BiedOptimaal
EnergieRadar

Met EnergieRadar heeft u uw handelsmomenten in het vizier. U bespaart niet alleen kostbare tijd, maar ook op uw energiekosten. Daarnaast krijgt u ondersteuning en begeleiding van uw EnergieSpecialist.

Lees meer over EnergieRadar
Noodvermogen

Benut u de flexibiliteit van uw WKK en uw belichting? Houd het elektriciteitsnetwerk in Nederland in balans met uw belichting of WKK en ontvang hier een aanzienlijke vaste vergoeding voor.

Lees meer over Noodvermogen
EnergieBeheer

EnergieBeheer is een totaalpakket van datagedreven producten met dagelijkse ondersteuning van een EnergieOperator. Door uw dagelijkse energiemanagement volledig over te laten aan AgroEnergy, minimaliseert u risico’s en gaan uw energiekosten omlaag en heeft u meer tijd voor uw teelt.

Lees meer over EnergieBeheer
Autonoom teeltmanagement

De mogelijkheden op het gebied van data-ontsluiting, sensortechniek en kunstmatige intelligentie zorgen ervoor dat autonoom teeltmanagement dichterbij is dan we een aantal jaar geleden dachten. Dat blijkt wel uit de resultaten van de Autonome Kas Challenge.

Lees meer over autonoom teeltmanagement
Handelsportal EnergyManager

Uw heeft uw energiezaken altijd binnen handbereik met EnergyManager. Dit is een beveiligde omgeving waar u al uw energiezaken online regelt en inziet. Uw persoonlijke resultaten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Lees meer over EnergyManager
Meer weten?

Wij helpen u graag verder

Laat uw vraag en gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Of neem contact op via:

088 - 895 45 45