SLIMME OPLOSSINGEN

Oplossingen op maat

Optimale energiestrategie

Ook uw energiekosten verlagen? Onze innovatieve en slimme oplossingen helpen u bij de meest optimale energiestrategie voor uw bedrijf. BiedOptimaal, de automatische piloot voor de APX, EnergieRadar, EnergieBeheer en noodvermogen zijn daar goede voorbeelden van.

Vragen? Onze specialisten helpen u graag verder

Neem contact op
EnergieBeheer

EnergieBeheer is een totaalpakket van datagedreven producten met dagelijkse ondersteuning van een EnergieOperator. Lagere kosten, minder risico’s én u houdt meer tijd over!

Lees meer over EnergieBeheer »
BiedOptimaal Intraday

Automatisch inspelen op de actuele energievraag van uw teelt tot een uur voor levering. Gebruik maken van een nieuwe markt, maximaal financieel rendement en direct zekerheid over energiekosten. Dat biedt BiedOptimaal Intraday.

Kijk wat u kunt besparen »
BiedOptimaal

Bied slimmer en beter op de APX met BiedOptimaal. Ontvang iedere dag de optimale APX-bieding voor uw bedrijf op basis van big data. Steek dus minder energie in energie.

Lees meer over BiedOptimaal »
EnergieRadar

Met EnergieRadar heeft u uw handelsmomenten in het vizier. U bespaart niet alleen kostbare tijd, maar ook op uw energiekosten. Daarnaast krijgt u ondersteuning en begeleiding van uw EnergieSpecialist.

Lees meer over EnergieRadar »
Noodvermogen

Benut u de flexibiliteit van uw WKK en uw belichting? Houd het elektriciteitsnetwerk in Nederland in balans met uw belichting of WKK en ontvang hier een aanzienlijke vaste vergoeding voor.

Lees meer over Noodvermogen »
Handelsportal EnergyManager

U heeft uw energiezaken altijd binnen handbereik met EnergyManager. Dit is een beveiligde omgeving waar u al uw energiezaken online regelt en inziet. Uw persoonlijke resultaten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Lees meer over EnergyManager »
Meer weten?

Wij helpen u graag verder

Laat uw vraag en gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Of neem contact op via:

088 - 895 45 45