SOLIDE PARTNER

Klant worden

Met gespecialiseerde energiekennis assisteren wij tuinders dagelijks bij het behalen van optimale resultaten in hun energiehandel. De focus ligt daarom, naast het leveren van energie, ook op energiemanagement en energie-expertise.

Voordelen bij AgroEnergy

  • Toegang tot innovatief handelsplatform
  • Persoonlijke ondersteuning door een EnergieSpecialist
  • Optimaal rendement uit uw energiestrategie
  • Groepsvoordelen
  • Slimme oplossingen voor energiemanagement zoals BiedOptimaal, de automatische piloot op de APX

Het Benefitprogramma

U bent loyaal? Wij belonen u royaal!

In het Benefitprogramma belonen we uw klantloyaliteit en kredietwaardigheid. Dat maakt klant zijn en klant blijven bij AgroEnergy nog voordeliger.

Groepsvoordelen

Debiteurenuitkering
Alle klanten van AgroEnergy hebben vanuit het Benefitprogramma recht op een debiteurenuitkering. De hoogte van deze uitkering is afhankelijk van de hoogte van de betaalde debiteurenpremie aan AgroEnergy in het betreffende leveringsjaar. Ieder jaar wordt een percentage voor korting berekend op basis van het gezamenlijke debiteurenresultaat van AgroEnergy. De debiteurenuitkering wordt gecombineerd met de deelnamenota in het halfjaar volgend op het leveringsjaar gefactureerd.

  • Afhankelijk van de debiteurenpremie die betaald is in het betreffende leveringsjaar.
  • De som van de betalingen van alle klanten aan AgroEnergy van het betreffende leveringsjaar zijn leidend.

De loyaliteitskorting dan wel debiteurenuitkering verrekenen wij via de deelnamenota. Het Benefitprogramma is een terugkerend programma, bovenstaande informatie geldt nog voor leveringsjaar 2018. De deelnamebijdrage vervalt per 2019, maar u behoudt wel het recht op debiteurenuitkering.

Onbalansresultaat
AgroEnergy laat haar inkoop- en groepsvoordelen altijd ten goede komen aan haar klantengroep. Daarin zijn we uniek. Groepsvoordelen zoals debiteurenuitkering en onbalansresultaat zijn vastgelegd in de leveringsovereenkomsten.

Klanten met TradePower die bijdragen aan het onbalanspool resultaat profiteren gezamenlijk van het AgroEnergy collectieve onbalanspoolresultaat. Zij krijgen dit uitgekeerd bij de eindnota.

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons aanbod?

Laat uw vraag en gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Of neem direct contact op via:

088 - 895 45 45