SOLIDE PARTNER

Klant worden

Met gespecialiseerde energiekennis assisteren wij tuinders dagelijks bij het behalen van optimale resultaten in hun energiehandel. De focus ligt daarom, naast het leveren van energie, ook op energiemanagement en energie-expertise.

Voordelen bij AgroEnergy

  • Toegang tot innovatief handelsplatform
  • Persoonlijke ondersteuning door een EnergieSpecialist
  • Optimaal rendement uit uw energiestrategie
  • Groepsvoordelen
  • Slimme oplossingen voor energiemanagement zoals BiedOptimaal, de automatische piloot op de APX

Groepsvoordelen

AgroEnergy heeft haar inkoop- en groepsvoordelen altijd ten goede laten komen aan haar klantengroep. Daarin zijn we uniek en dit blijven we ook doen.

Groepsvoordeel: Debiteurenuitkering
Alle klanten van AgroEnergy die debiteurenpremie betalen, krijgen debiteurenuitkering. Van de bij alle klanten geïnde debiteurenpremie in een leveringsjaar wordt na aftrek van afgeboekt debet saldo en incassokosten de resterende debiteurenpremie gerestitueerd. De debiteurenuitkering wordt berekend in de vorm een percentage voor korting over de som van de gefactureerde waarde, exclusief BTW en energiebelasting. De uitkering wordt verrekend op de nota groepsvoordelen van het huidige kalenderjaar.

Groepsvoordeel: Onbalansresultaat
Alle klanten met AgroTradePower dragen bij aan onbalanspooling en profiteren gezamenlijk van het AgroEnergy onbalansresultaat.

Het ontstaan van onbalans
Onbalans is het verschil tussen uw ingenomen positie en uw gerealiseerde afname/productie per klokkwartier. Tekorten en overschotten die ontstaan door deze onbalans moeten opgevangen worden en hier staat een prijs tegenover: de onbalansprijs. De onbalansprijs voor afname en productie in één kwartier kan verschillen. Deze onbalansprijzen worden door Tennet (landelijk netbeheerder) ingesteld, afhankelijk van de situatie op het net.

Voordeel uit onbalans
Door met alle AgroTradePower klanten een cluster te vormen, maken we met elkaar gebruik van de prijsverschillen tussen elektriciteit invoeden en afnemen op kwartierniveau. In een grote groep is er meer ongelijktijdigheid en daardoor meer resultaat als er financieel voordeel behaald wordt.

Heeft u meerdere elektriciteit EAN codes per relatie dan blijft u ook gebruik maken van het multi-site onbalansvoordeel.

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons aanbod?

Laat uw vraag en gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Of neem direct contact op via:

088 - 895 45 45