29 april 2021: webinar energiemarkten

Welk effect gaan mogelijke nieuwe sancties van de VS hebben op de bouw van gaspijpleiding Nord Stream 2 nu Rusland hard geld nodig heeft? Welke ontwikkelingen moeten we in de gaten houden in de komende jaren om een gevoel te krijgen bij de prijsontwikkeling? En hoe zit het met duurzaamheid, welke prijseffecten kunnen we verwachten?

In onze webinar op 29 april a.s. brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de energiemarkten. Wij nodigen je graag uit voor deze interactieve sessie. EnergieAnalist Jasper Elzinga en EnergieSpecialist Co ten Wolde nemen in een half uur de laatste ontwikkelingen op de energiemarkten met je door.


Inhoud webinar

Tijdens dit webinar kom je meer te weten over:

  • de invloed van de laatste ontwikkelingen op de energieprijzen, zoals de mogelijke sancties van de VS voor de bouw van Nordstream 2
  • de korte termijn en lange termijn verwachtingen voor de gas-, elektriciteits- en CO2-prijzen
  • wat de verwachtingen betekenen voor de in- en verkoop van uw energie en de inzet van uw WKK
  • de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame elektriciteitsproductie die van belang zijn voor uw energiestrategie
  • de marktinvloeden die de energieprijzen gaan bepalen de komende jaren Kortom, volop handige inzichten die u kunnen helpen bij uw energiebeslissingen.

Wanneer

Wanneer :    donderdag 29 april 2021

Hoe laat  :    10:30 – 11:00 uur

Sprekers :    Jasper Elzinga & Co ten Wolde


Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de webinar op onze speciale registratiepagina. Na aanmelding ontvangt u per email de inloggegevens. We hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld u tijdig aan. De webinar zal online plaatsvinden via Microsoft Teams.


Over Jasper Elzinga

Jasper, EnergieAnalist

Jasper Elzinga is EnergieAnalist op de afdeling Inkoop van AgroEnergy. Hij werkt sinds oktober 2019 bij AgroEnergy. Daarvoor was hij twaalf jaar werkzaam bij Eneco Zakelijk. Daarnaast is Jasper een van de auteurs van onze wekelijkse marktvisie. Met zijn specialistische kennis kan hij als geen ander inzichten geven in de ontwikkelingen op de energiemarkten.

Over Co ten Wolde

Co ten Wolde Webinar Energiediensten

Co ten Wolde is EnergieSpecialist bij AgroEnergy. Met specialistische kennis van de energiemarkt en teelt, begeleidt Co tuinders op persoonlijke wijze naar een optimale energiestrategie voor hun bedrijf om samen zo laag mogelijke energiekosten per m2 te realiseren. Hij is al actief in de glastuinbouw sinds 1985.

 


Webinar energiemarkten achteraf bekijken

Onze webinar energiemarkten niet bij kunnen wonen? Geen probleem, deze kun je hier alsnog bekijken.

Even voorstellen: Rick Keijser

Rick Keijser

Nieuwe zonmodule voor Biedoptimaal

zonmodule

Bio-energie-producent HoSt voorziet verdere groei van groengas-markt

Bio-energie-producent HoSt | AgroEnergy

Rien Bot geeft terugblik op 2021 en doorkijk naar 2022

Rien Bot | Terugblik 2021