NIEUWS | AgroEnergy aanwezig op Tuinbouw Energiedag 2020 van BlueTerra

Monique Smid-Edelman · Friday 6 March 2020

Op vrijdag 13 maart vindt de jaarlijkse Tuinbouw Energiedag van BlueTerra plaats in de Meern. AgroEnergy sponsort deze dag. Ook spreekt onze collega Edwin Valkenburg, Ontwikkelaar Warmteprojecten, op deze dag over de waarde van warmte in de glastuinbouw.

Tijdens de Tuinbouw Energiedag (voorheen Glastuinbouwdag) komen naast tuinders ook ondernemers, gerenommeerde sprekers, adviseur en leveranciers samen en worden de laatste trends besproken. Denk hierbij aan de energiebesparing in de kas, het Klimaatakkoord en de energietransitie, CO2-projecten en warmtehandel. Onze collega Edwin Valkenburg, Ontwikkelaar Warmteprojecten, spreekt over de waarde van warmte in de glastuinbouw.

Benieuwd naar het hele programma? https://blueterra.nl/tuinbouw-energiedag-2020/

Deel op

Gerelateerde artikelen