NIEUWS | Al 3 jaar goedkoper uit met EnergieRadar

Chiem Marquet · Wednesday 12 September 2018

De gas- en elektriciteitsprijzen zijn voor het leveringsjaar 2019 het afgelopen half jaar met meer dan 40% gestegen. Koopt of verkoopt u met deze stijgende prijzen op de juiste momenten uw gas en elektriciteit?

Gespreid inkopen volgens een vaste strategie bespaart u kosten en tijd, dat kan met EnergieRadar. EnergieRadar bestaat alweer 3 jaar en verslaat nog steeds de gemiddelde marktprijs.

Bewezen succesvol!

In onderstaande tabel is aangegeven wat de besparing van EnergieRadar voor gasinkoop was, en tot nu toe is. Voor de jaren 2017, 2018 en 2019 is de besparing met EnergieRadar gemiddeld 0,65 ct/m³ ten opzichte van de gemiddelde AgroEnergy klant. Dit voordeel is alleen gebaseerd op jaartransacties.

Rekenvoorbeeld

Stel dat u voor 2019, 1 miljoen m³ gas wilt kopen. Met EnergieRadar heeft u dan een voordeel van (tot nu toe) ruim € 4600,- (als 82% van het volume is ingekocht). Dit voordeel is ten opzichte van de gemiddelde inkoopprijs van alle AgroEnergy klanten en bereikt door 14 inkoopmomenten af te geven sinds september 2015.

Deze goede resultaten van EnergieRadar bevestigen steeds weer dat u kosten bespaart met het inkopen via een vaste strategie.

Meer weten over EnergieRadar?

Lees hier meer over EnergieRadar.

Deel op

Gerelateerde artikelen