NIEUWS | Save the date: 18 januari 2018, Symposium Energy4Tomorrow

Marijke van Rongen · Monday 30 October 2017

AgroEnergy organiseert elke twee jaar een symposium voor topondernemers in de glastuinbouwsector. Dit keer vindt het Symposium Energy4Tomorrow plaats op 18 […]

AgroEnergy organiseert elke twee jaar een symposium voor topondernemers in de glastuinbouwsector. Dit keer vindt het Symposium Energy4Tomorrow plaats op 18 januari 2018 in de Fabrique in Utrecht. Onder dagvoorzitterschap van Frénk van der Linden nemen diverse sprekers ons mee  in de ontwikkelingen op het gebied van energiemarkten, klimaat, energie-oplossingen en nieuwe verdienmodellen.

Programma op hoofdlijnen:

Wat gaat jouw bedrijfsvoering beïnvloeden op het gebied van:

  • Energie en klimaat
  • Slimme (datagedreven) oplossingen
  • Nieuwe verdienmodellen
  • Welke invloed heb jijzelf op jouw toekomst?
Voor wie organiseren wij het symposium?

Wij organiseren dit evenement voor de top 200 glastuinders in Nederland. Doel van het symposium is om onze klanten (glastuinders) en toekomstige klanten die actief zijn met hun energiestrategie een goed overzicht te geven van huidige ontwikkelingen. Zodat ze in staat zijn de juiste overwegingen te maken met betrekking tot de keuzes waar zij als ondernemer mee geconfronteerd worden. Deelname is alleen mogelijk op uitnodiging.

Meer informatie

Binnenkort leest u meer informatie over ons Symposium op onze website. Vanaf half november starten wij met het uitnodigen. Heeft u eind november geen uitnodiging ontvangen en u heeft interesse in deelname aan ons symposium? Dan kunt u dit via een formulier op onze website aangeven. U kunt ons ook via social media volgen (zie footer van onze website).

Bekijk hieronder de trailer:

Deel op

Gerelateerde artikelen