NIEUWS | Succesvolle overstap naar nieuwe ISO 9001 norm

Elaine Clement · Thursday 19 October 2017

Dit jaar stond de hercertificering van ons ISO 9001 certificaat op de planning. En we zijn trots op het resultaat!

Kwaliteit, luisteren naar de klant en klanttevredenheid. Dat staat bij ons centraal. Als innovatief bedrijf volgen we de ontwikkelingen op de voet. Zo ook de ontwikkeling van de nieuwe ISO 9001 norm.  Dit jaar stond de hercertificering van ons ISO 9001 certificaat op de planning. Dat was voor ons een goed moment om over te stappen naar deze nieuwe norm. Met een mooi resultaat, we voldoen aan de nieuwe eisen van de ISO 9001-2015 norm!

Wat is het verschil met de oude ISO norm?

Sinds 2014 is ons kwaliteitssysteem ISO 9001 gecertificeerd. Lag bij de ISO 9001-2008 versie de nadruk  op het vastleggen en toepassen van de bedrijfsprocessen, bij de nieuwe versie ligt de nadruk op risico- en omgevingsanalyse en op de koppeling tussen bedrijfsstrategie en de operationele bedrijfsvoering.

Aan de hand van de nieuwe norm hebben we gekeken of we de wijzigingen binnen de nieuwe norm voldoende konden aantonen. De succesvolle overstap naar de nieuwe norm bevestigt dat we hierin geslaagd zijn en dat we het kwaliteitssysteem op orde hebben”, aldus Ronald Hoek, Directeur Operations.

Deel op

Gerelateerde artikelen