NIEUWS | Eenvoudiger handelen voor lange termijn gas

Petra Vijverberg · Monday 3 July 2017

Stap voor stap wordt de EnergyManager verbouwd, en staan er nieuwe handelsschermen live. Vandaag is het de beurt aan de lange termijn gashandel. Deze nieuwe schermen maken het handelen in gas nu nog eenvoudiger.

De eerste nieuwe functionaliteiten zijn al zichtbaar op het dashboard. U volgt voortaan gemakkelijk de ontwikkeling van de gasprijs voor de volgende leveringsjaren in een overzichtelijke grafiek op het beginscherm van EnergyManager.

De nieuwe schermen voor lange termijnhandel gas geven direct een helder inzicht in uw positie. De positie en ingetekende volumes zijn samengevoegd in één grafiek. Zo is direct zichtbaar welk volume nog openstaat. Gas inkopen of verkopen? Een prijs klikken, een limiet stellen of een bestens order uitvoeren? En voor welke periode? Dat zijn heel veel mogelijkheden bij elkaar. In de nieuwe handelsschermen zijn al deze keuzemogelijkheden overzichtelijk weergegeven. Dat maakt het nog makkelijker om een order te plaatsen.

Als u een handelsmoment ziet, wilt u meteen weten wat dit betekent voor uw positie. In de nieuwe handelsschermen kan dat. Door de live update van het positiescherm heeft u meteen inzicht in uw nieuwe positie.

EnergyManager in de steigers

Alle mogelijkheden van handelsportal EnergyManager bouwen we slimmer en beter in de nieuwe versie. Dit doen we samen met een klantenpanel. Alle functionaliteiten herbouwen is een hele klus. En daarom doen we dit in fases. Zo kunt u sneller van nieuwe functionaliteiten gebruikmaken.

Oud en nieuw tegelijk

Alle functionaliteiten op EnergyManager zijn beschikbaar op de oude óf de nieuwe omgeving. Wat kunt u waar vinden? We zetten het voor u op een rijtje:

Nieuw vanaf 4 juli

  • Lange termijnhandel gas voor TradeGas en BudgetGas
  • De belangrijkste verbeteringen zijn:
    • Klikprijzen van de laatste 60 dagen op het dashboard
    • Handelsscherm en positiescherm in één
    • Verbeterde informatievoorziening tijdens aanmaken order

 

Deel op

Gerelateerde artikelen