NIEUWS | EnergieRadar blijft presteren

Chiem Marquet · Tuesday 23 May 2017

Na bijna 2 jaar blijft de EnergieRadar goed presteren, en is daarmee nog steeds een goede keuze voor uw inkoopstrategie. Voor het leveringsjaar 2017 bespaarde EnergieRadar bijna € 10.000,- per 1.000.000 m3 gas.

AgroEnergy introduceerde bijna twee jaar geleden het product EnergieRadar. Met EnergieRadar koopt u energie in op basis van een strategie in plaats van emotie. Doet het product nog steeds wat het belooft? We analyseerden de resultaten van de afgelopen 20 maanden.

Voordeliger uit met EnergieRadar

Met EnergieRadar koopt u goedkoper gas in dan uw collega-tuinders. Uw voordeel kan oplopen tot bijna 1 cent per m3 gas, of € 10.000,- per jaar voor 1.000.000 m3 gas. In onderstaande tabel is aangegeven wat de besparing van EnergieRadar was in 2017 en tot nu toe is voor de komende jaren.


Rekenvoorbeeld
Stel dat u voor 2018, 1 miljoen m³ gas in wilde kopen. Als u met EnergieRadar had ingekocht dan was uw voordeel tot nu toe ruim € 4700,- (70% van het volume is ingekocht). Dit is het voordeel ten opzichte van de gemiddelde inkoopprijs van alle klanten bij AgroEnergy.

Deze goede resultaten van EnergieRadar bevestigen opnieuw dat u kosten bespaart met het inkopen via een vaste strategie.

Ook profiteren van EnergieRadar?
Wilt u ook goedkoper inkopen met EnergieRadar? Dat kan niet alleen met gas maar ook met elektra in- en verkoop en sparkspread.

Lees hier meer over EnergieRadar, of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Deel op
Meer informatie

Wilt u meer weten over EnergieRadar?

Laat uw vraag en gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Of neem direct contact op via:

088 - 895 45 45

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Gerelateerde artikelen