NIEUWS | VMBO-leerlingen maken kennis met werk van EnergieSpecialist

Marijke van Rongen · Thursday 23 February 2017

AgroEnergy heeft VMBO’ers kennis laten maken met het werk van een EnergieSpecialist in de glastuinbouw. Bekijk het filmpje van deze doe dag van Westland On Stage.

Vorige week hebben 9 VMBO’ ers kennisgemaakt met het werk van een EnergieSpecialist in de glastuinbouw. Deze doe-dag werd georganiseerd in het kader van het beroepenfeest ‘Westland On Stage’. Het bezoek vond plaats bij paprikakweker de Gebroeders Valstar in De Lier. Naast een rondleiding in de kas vertelde Robert Solleveld, EnergieSpecialist bij AgroEnergy, meer over hoe hij tuinders helpt bij het optimaliseren van hun energiekosten. Samen met Martin van Tol van Specialist Verkoop Binnendienst lieten ze ook zien hoe tuinders gemakkelijk energie kunnen in- en verkopen op handelsportal EnergyManager.

“AgroEnergy werkt  mee aan Westland On Stage omdat wij de glastuinbouw een warm hart toedragen en we vinden het belangrijk om de jeugd zo vroeg mogelijk te interesseren voor het slim omgaan met energie en werken in de glastuinbouw”, aldus Robert.

Wat vonden de leerlingen van het bezoek? Bekijk het in dit filmpje.

Deel op

Gerelateerde artikelen