NIEUWS | Volg onze wekelijkse marktvisie nu ook via livestream!

Marijke van Rongen · Monday 13 February 2017

Vanaf donderdag 16 februari starten we met het live uitzenden van onze wekelijkse marktvisie. Een van onze Energie Analisten praat u iedere donderdag om 11.30 uur bij over de ontwikkelingen en verwachtingen op de energiemarkten.

Denk daarbij aan de ontwikkelingen op:

  • de spotmarkt;
  • korte termijn;
  • lange termijnmarkt.
Stel direct uw vragen

Tijdens deze livesessie kunt u direct uw vragen over de marktontwikkelingen en energieprijzen stellen. Dit kan via onze social mediakanalen Twitter, Facebook of YouTube en eindig uw vraag met #AGROLIVE. Mochten er heel veel vragen zijn, en kunnen we uw vraag niet live beantwoorden in de uitzending, dan reageren wij via social media.

Ook op mobiel te bekijken

U kunt de marktvisie bekijken op uw pc, tablet of bijvoorbeeld uw telefoon. Handig als u in de kas bent. Kunt u de uitzending niet live meekijken? Geen probleem, dan kijkt u de marktvisie terug op een later moment! De geschreven marktvisie publiceren wij donderdag in de namiddag.

Marktvisie Live
  • Iedere donderdag om 11.30 uur
  • Te volgen via YouTube of klik op de link die wij delen op Facebook en Twitter
  • Stel uw vraag in een reactie op YouTube, Facebook of Twitter en eindig met #AGROLIVE
  • Kijk via PC, mobiele telefoon of tablet
Deel op

Gerelateerde artikelen