NIEUWS | Kijk onze Webinar Energiemarkten terug

Mirjam de Munnik · Monday 16 November 2020

Op 13 november organiseerde AgroEnergy een webinar over de energiemarkten. Wat zijn de laatste ontwikkelingen en wat kunnen we verwachten? Kijk de webinar terug.

De wereld is volop in beweging. De verkiezingen in de Verenigde Staten zorgen voor spannende tijden. Wat betekent dit voor de energieprijzen? Maakt het uit dat Joe Biden heeft gewonnen? In de Webinar Energiemarkten van AgroEnergy van 13 november jl. brengen we u weer helemaal op de hoogte.

EnergieAnalist Jasper Elzinga en EnergieSpecialist Co ten Wolde nemen in een half uur de laatste ontwikkelingen op de energiemarkten door. U kunt de webinar nu terug kijken.

Tijdens dit webinar is meer te horen over:

  • de invloed van de laatste ontwikkelingen op de energieprijzen, zoals de verkiezingen in de VS en corona
  • de korte termijn en lange termijn verwachtingen voor de gas-, elektriciteits- en CO2-prijzen
  • wat de verwachtingen betekenen voor de in- en verkoop van uw energie 
  • de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame elektriciteitsproductie die van belang zijn voor uw energiestrategie

Kortom, volop handige inzichten die u kunnen helpen bij uw energiebeslissingen.

U kunt de webinar hier meteen terug kijken


 

 Over Jasper Elzinga

Jasper Elzinga Webinar Energiemarkten

Jasper Elzinga is EnergieAnalist op de afdeling Inkoop van AgroEnergy. Hij werkt sinds oktober 2019 bij AgroEnergy. Daarvoor was hij twaalf jaar werkzaam bij Eneco Zakelijk. Daarnaast is Jasper een van de auteurs van onze wekelijkse marktvisie. Met zijn specialistische kennis kan hij als geen ander inzichten geven in de ontwikkelingen op de energiemarkten.


 

Over Co ten Wolde

Co ten Wolde Webinar Energiediensten

Co ten Wolde is EnergieSpecialist bij AgroEnergy. Met specialistische kennis van de energiemarkt en teelt, begeleidt Co glastuinders op persoonlijke wijze naar een optimale energiestrategie voor hun bedrijf met het doel samen zo laag mogelijke energiekosten per m2 te realiseren. Hij is al actief in de glastuinbouw sinds 1985.

Deel op

Gerelateerde artikelen