NIEUWS | Goede resultaten van EnergieRadar

Monique Smid-Edelman · Thursday 29 October 2020

EnergieRadar bepaalt het beste handelsmoment voor het inkopen en verkopen van energie. Het product bestaat inmiddels 5 jaar en laat goede resultaten zien.

Met EnergieRadar bent u altijd op de hoogte van goede handelsmomenten voor de inkoop en verkoop van uw energie. U ontvangt automatisch een notificatie zodra de marktprijs zich aan de strategievoorwaarden voldoet die u vooraf heeft opgesteld. Inmiddels bestaat het product alweer 5 jaar. Een goed moment dus om te bekijken hoe het de afgelopen jaren gepresteerd heeft.

Goedkoper dan de gemiddelde marktprijs

In onderstaande tabel leest u wat de besparing van EnergieRadar voor gasinkoop was en tot nu toe is. De prijs ligt lager dan de gemiddelde marktprijs. Om een realistisch beeld te krijgen hoeveel toegevoegde waarde EnergieRadar biedt, is het echter beter om naar de prijs van de gemiddelde AgroEnergy klant te kijken. Voor de jaren 2017, 2018, 2019 en 2020 is de besparing met EnergieRadar gemiddeld 0,5 ct/m3 ten opzichte van de gemiddelde AgroEnergy klant. Voor de nog toekomstige jaren 2021, 2022, 2023 en 2024 ligt EnergieRadar ook op schema. Over alle jaren heen is een besparing van 2,5% op uw gaskosten te realiseren. Dit berekende voordeel is alleen gebaseerd op jaartransacties.

Deze goede resultaten van EnergieRadar bevestigen steeds weer dat u kosten bespaart met het inkopen via een vaste strategie.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag! Neem gerust contact op met uw EnergieSpecialist of bel ons via: 088 – 895 45 45.

Deel op

Gerelateerde artikelen