NIEUWS | Gas 2021 nu beschikbaar

Monique Smid · Friday 20 January 2017

Vanaf nu kunt u met TradeGas gas inkopen tot en met 2021.

U kunt 2021 inkopen voor kwartaal Q1 en Q4, jaardeals (koop) uitvoeren gedurende het ochtend- en middagklikvenster en inkoop limieten plaatsen.

Van MtM-beleid naar energiekostenmanagement

Vanaf 2017 kijken we naar uw energiekosten in plaats van uitsluitend de MtM-waarde van uw ingenomen posities. Een voorspelling van de energiekosten geeft een beter beeld van hoe uw kosten zich voor de lopende jaren ontwikkelen dan alleen de MtM-waarde. Uw EnergieSpecialist richt zich daarnaast op energiekostenmanagement. Hij streeft ernaar om samen met u de laagst mogelijke energiekosten te realiseren.

Wat betekent dit voor u?
Wij kijken niet meer alleen naar de MtM-waarde van uw posities, maar ook sterk naar uw persoonlijke situatie. Op deze manier blijft het belang van een zo laag mogelijke energiekostprijs voorop staan. Ontwikkelt de energiekostprijs zich op een negatieve manier? Dan helpen wij u bij het bepalen van de juiste vervolgstappen.

Wilt u meer weten over dit beleid, of heeft u vragen? Neem contact op met uw EnergieSpecialist. Bent u geen klant bij AgroEnergy, en wilt u meer weten? Neem contact op met AccountSupport via het onderstaande formulier of 088-895 45 45. Wij helpen u graag verder.

Deel op
Wilt u meer weten?

Wij helpen u graag!

Gerelateerde artikelen