ERVARING | Energiemanagement | Peter de Jong

Kees Tetteroo · Wednesday 18 October 2017

Aubergineteler Peter de Jong optimaliseert zijn energiemanagement en -strategie met kennis en slimme producten van AgroEnergy.

Energiemanagement wordt steeds complexer. De data nemen toe en beslissingen moeten snel, en op het juiste moment worden genomen. Peter de Jong ondervond dit ook, en schakelde hulp in.

De handel in elektriciteit was nieuw voor mij. Toch ging ik hier zelf mee aan de slag, maar door de dagelijkse drukte lukte het niet altijd om op tijd een APX-bieding voor de volgende dag te doen.

Daarnaast werd het energiemanagement voor Peter steeds breder. Er komen meer data beschikbaar en er zijn steeds meer zaken waarmee je rekening moet houden. Tegelijkertijd is het ook belangrijk om snel te schakelen.

BiedOptimaal, EnergieRadar en een EnergieSpecialist

Peter laat zich adviseren door EnergieSpecialist Kees Tetteroo. Hij gaat regelmatig met zijn EnergieSpecialist om tafel om de stand van zaken door te nemen. Daarnaast ondersteunen slimme oplossingen BiedOptimaal en EnergieRadar hem ook.

“Vanwege de complexiteit van het energiegebeuren en het vele geld dat hiermee gemoeid is, is het prettig om er niet alleen voor te staan. Daarnaast zorgt BiedOptimaal voor een stukje ontzorging, en EnergieRadar helpt bij het gespreid opbouwen van een energiepositie voor de lange termijn. Deze ondersteuning is voor mij waardevol en onmisbaar. Nu heb ik meer tijd voor andere zaken, en weet ik zeker dat ik mijn energiezaken onder controle heb.” 

 

Wilt u ook hulp bij uw energiemanagement? Lees hier meer.
Deel op

Gerelateerde artikelen