BLOG | Anders is lastig

Petra Vijverberg · Tuesday 21 February 2017

Welke voet zet jij op de eerste tree van de trap? Ik begin altijd met mijn rechtervoet als ik de trap op loop. Maar wat nu als ik met links begin? Dat voelt heel raar, terwijl ik toch hetzelfde doe.

De ene tree na de andere om naar boven te lopen. Het is gewoon een kwestie van gewenning. Het is niet per se beter, gewoon anders.

En toch. Als je het eens probeert. Je bestaande routines een klein beetje anders doen. Dan gebeurt er wat. Je hersenen gaan ‘aan’. Ineens moet je weer nadenken bij wat je doet, want de automatische piloot werkt niet. Bestaande structuren kloppen ineens niet meer. En dat is eigenlijk heel leuk, je krijgt even een ander perspectief en je wordt er creatief van. Je gaat op zoek naar nieuwe wegen.

Binnenkort verandert er voor de klanten van AgroEnergy iets. Wij werken aan een nieuwe versie van de handelsportal EnergyManager. Vanaf eind februari maken klanten gebruik van deze nieuwe versie. Wij zijn trots op de verbeterde EnergyManager. We hebben slimme verbeteringen doorgevoerd. Voor een prettige bediening is de portal samen met klanten ontwikkeld. Maar toch is het voor klanten alsof we vragen op een andere manier de trap te betreden. Een nieuwe weg vinden om te doen voor wat ze altijd al deden.

En dat vinden wij best spannend. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat onze klanten snel hun weg vinden op de nieuwe handelsportal. Veranderen zit tenslotte in het bloed van de glastuinbouw. Geen sector is zo innovatief als de tuinbouw, altijd op zoek naar verbeteringen om te zorgen voor optimale teeltcondities. Verbeteren lukt alleen als je durft te veranderen, ook al is het in het begin misschien even lastig.

De veranderingen in de handelsportal zijn vanaf 28 februari zichtbaar.

Deel op

Gerelateerde artikelen