BLOG | Samen een taart bakken

Petra Verspeek - Vijverberg · Tuesday 24 January 2017

Heel Holland bakt. Kijkt u weleens? Recepten en intuïtie worden gebruikt om tot de beste en mooiste creaties te komen om uiteindelijk een mooie taart aan de jury voor te schotelen.

In je eentje al een hele opgave, maar er moet ook weleens samengewerkt worden. Dat geeft een extra uitdaging. Wie beslist er, hoe verdeel je het werk en wie weet nu het beste hoe je de jury kunt bekoren.

Dat smaakt naar meer… of niet

Het proces om met elkaar een taart te bakken lijkt in de basis wel op productontwikkeling bij bedrijven. Je zoekt naar de juiste ingrediënten, een optimale samenstelling en de lekkerste smaakmakers. Uiteindelijk is je klant de jury. Je hebt je uiterste best gedaan een taart te maken die een lust is voor het oog en bovendien smaakt naar meer. Maar smaken verschillen, dus dat kan nog weleens anders uitpakken als je baksel voor de jury staat.

Samen sterk

Om de jury/klant voor je te winnen, kun je er ook voor kiezen om samen de wedstrijd in te gaan. Maak de jury /klant deel uit van je team en doorloop het hele proces met elkaar. Dit is een win-win situatie voor beide partijen. De klant krijgt een product, afgestemd op zijn behoeften en het bedrijf ontwikkelt een product waar klanten echt op zitten te wachten.

Dank u wel

In de ontwikkeling van een nieuwe EnergyManager, het online handelsplatform, denken een tiental klanten met ons mee. Ze vertellen wat nu echt de belangrijke functionaliteiten zijn in het handelen en welke informatie hierbij belangrijk is. Ze kijken mee naar prototypes van schermen en geven hier hun waardevolle mening over. Het klantenpanel investeert tijd en energie in de nieuwe EnergyManager en daar zijn wij erg blij mee. Het levert direct veel nieuwe inzichten op en geeft ons de kans uw handelsplatform nog beter aan te laten sluiten aan uw wensen en eisen.

Proeverij

“Ik wil wel verrast worden, anders is het ouderwets”, was een van de tips die wij van een klant meekregen. Binnenkort kunnen klanten van AgroEnergy de eerste ‘taartjes’ proeven. We zijn benieuwd of u het naar meer vindt smaken!

Deel op

Gerelateerde artikelen