ARTIKEL | Wat er ook gebeurt, AgroEnergy denkt met u mee

Mirjam de Munnik · Tuesday 12 May 2020

De gasprijzen zijn historisch laag en de elektriciteitsprijzen fluctueren. De schommelende energiemarkten zorgen voor kansen en uitdagingen die voor iedere teler weer anders zijn. AgroEnergy denkt graag met u mee om de juiste oplossing voor uw organisatie te vinden.

Turbulente energiemarkten, historisch lage gasprijzen en fluctuerende elektriciteitsprijzen. We leven in bijzondere tijden. Voor iedere teler brengt het weer andere energievraagstukken met zich mee, afhankelijk van de situatie. Wilt u inspelen op lage gasprijzen of uw elektriciteitsprofiel aanpassen op basis van de prijzen? Of heeft u juist andere uitdagingen? AgroEnergy denkt graag met u mee om de juiste oplossingen voor u te vinden en u zoveel mogelijk te ontzorgen. Een kijkje achter de schermen bij ons team en wat ze doen om de teler hierbij te helpen.

Verloop energieprijzen


Jaco van Gelderblom: Energiespecialist
 “Energiemanagement is voor veel telers op dit moment een bijzaak. Niet raar natuurlijk; ze zijn vooral gefocust op overleven. Veel ondernemers geven aan dat ze het prettig vinden als AgroEnergy de energiezaken voor hen in de gaten houdt en regelt. We ontzorgen hen dan ook graag. Op dit moment zijn de energieprijzen bijzonder laag, waardoor het voor sommige bedrijven interessant kan zijn om posities in te nemen voor de komende paar jaar. Dat houd ik doorlopend voor mijn klanten in de gaten.”


Chris Feijen: Hoofd Energiemanagement
“De huidige schommelende markten zijn een goed moment om je energiestrategie onder de loep te nemen, maar daarbij is het van belang om de strategie robuust te houden voor alle omstandigheden. We weten niet hoe de prijzen zich gaan ontwikkelen en er komen steeds meer geluiden dat het herstel van deze crisis gecombineerd moet worden met een snelle verduurzaming. Wij adviseren om gespreid in te kopen en niet te veel op één paard te wedden. Dat is over het algemeen de beste strategie voor de lange termijn.”


Marjolein de Vries: Senior Topper Account Support
“We helpen klanten, vooral die actief zijn in de sierteelt, met het aanvragen van financiële steun. Mijn hart breekt als ik hoor wat er speelt op sommige bedrijven. Ik werk hier al 14 jaar en heb met veel klanten een band opgebouwd. Zulke verhalen doen je dan echt wat.”

“We doen nog steeds alles om telers zo goed mogelijk te helpen en ik ben heel erg trots op de Nederlandse kwekers en telers. Mocht je een luisterend oor nodig hebben, laat het dan zeker even weten! Het delen van je zorgen kan een groot verschil maken. Zeker in deze tijd.”


Verschillende oplossingen om de teler te ontzorgen
Naast ons team dat altijd klaar staat voor de klant, biedt AgroEnergy verschillende energieoplossingen die helpen bij het ontzorgen van de teler. Tijdig het juiste advies krijgen voor het inkopen van uw energie conform uw strategie, kijk dan eens naar onze EnergieRadar. Slimmer en beter bieden op de dag-vooruit markt of binnen de dag, op basis van data die relevant zijn voor uw bedrijf, kan met BiedOptimaal en BiedOptimaal Intraday. En mocht u helemaal uw energiebeheer uit handen willen geven, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Dan kan dat ook.

AgroEnergy staat voor u klaar om met u mee te denken en de juiste energieoplossing voor u te vinden, wat uw huidige situatie of energievraag ook is.

Deel op

Gerelateerde artikelen