ARTIKEL | De toekomst is aan de digitale tuinder

Chris Feijen · Friday 7 April 2017

Hoe ziet de toekomst van energiemanagement er uit? En welke rol spelen data en blockchain hier in? Chris Feijen, Loes Raijmakers en Bram van Rens gingen in gesprek met KAS Magazine, over de toekomst van energie, data en blockchain.

Op de energiemarkt komen steeds meer aanbieders met steeds meer data. In een zee aan gegevens – ook met data uit het bedrijf zelf – moet de tuinder beslissen over tal van transacties en handelingen. Energiemanagement wordt steeds breder en complexer. Dat geeft mogelijkheden, maar ook de nodige kopzorgen. Hoe zorg je voor het beste resultaat?

KAS Magazine ging in gesprek met Chris Feijen (Hoofd Energiemanagement), Loes Raijmakers (Business Analist) en Bram van Rens (Data Scientist).

Met meerdere markten en meer eigen assets, moet de tuinder sneller keuzes maken. Slimme oplossingen, die zijn ontwikkeld op basis van data, gaan hierin een zeer belangrijke rol spelen. Chris, Loes en Bram gaan in op de ontwikkelingen op het gebied van energie en data.

Lees het volledige artikel hier.

 

Deel op

Gerelateerde artikelen