Senior

Accountsupporter

AgroEnergy is een 100% dochteronderneming van Eneco en als marktleider actief in het leveren van (duurzame) energieoplossingen. Samen met onze klanten zoeken we naar de beste regie van energie, nu en in de toekomst. Onze focus ligt op het optimaliseren van de (energie)bedrijfsvoering van ondernemers in de glastuinbouw. We zijn flexibel ingericht en opereren met oog op de toekomst, waarbij innoveren is ingebed in de organisatie. We werken met nieuwe technische mogelijkheden op het gebied van energieconversie en IT en de economische mogelijkheden die energiemarkten bieden. We doen dit voor de glastuinbouw maar ook voor alle bedrijven waar energiekosten belangrijk zijn en waar energieverbruik en/of -productie stuurbaar is. Binnen ons team Relatiebeheer en Verkoop draait alles om onze (potentiële) klant. Ons team van professionals helpt de klant met zijn vragen, adviseert, borgt dat contracten aansluiten bij de wensen van de klant en zorgt dat alle benodigde informatie voor de klant beschikbaar is. Het team vertaalt klantervaringen naar verbeteringen in processen en producten samen met alle collega’s binnen AgroEnergy. Geen ‘gewone’ klantenservice maar het ultieme serviceloket en meer. Het domein van het team is breed en uitdagend. Naast werving en behoud, beheert het team o.a. het CRM-systeem, de social mediakanalen en de website.

1

Over AgroEnergy

Lees meer over AgroEnergy en over onze persoonlijke service die we bieden aan onze klanten

Team Account Support

Binnen ons team Relatiebeheer en Verkoop draait alles om onze (potentiële) klant. Ons team van professionals helpt de klant met zijn vragen, adviseert, borgt dat contracten aansluiten bij de wensen van de klant en zorgt dat alle benodigde informatie voor de klant beschikbaar. Het team vertaalt klantervaringen naar verbeteringen in processen en producten samen met alle collega’s binnen AgroEnergy.

Geen gewone klantenservice

Geen ‘gewone’ klantenservice maar het ultieme serviceloket en meer. Het domein van het team is breed en uitdagend. Naast werving en behoud, beheert het team o.a. het CRM-systeem, de social mediakanalen en de website.

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde! Je bent de spin in het web voor onze klanten en de reddende engel voor je collega’s.

Je bent samen met je directe collega’s het eerste aanspreekpunt voor alle klanten en prospects (via telefoon, bezoek, post en e-mail) en draagt zorg voor de bereikbaarheid van AgroEnergy tijdens onze openingstijden. Je zorgt voor goede relaties met de klant, je denkt  vanuit de klantbehoefte en vertaalt deze naar passende oplossingen in onze systemen. Met je collega’s structureer je continu de werkvoorraad en bewaakt de voortgang hiervan.

Account Supporter

Je bent verantwoordelijk voor:

1

Beantwoorden van alle denkbare vragen over diensten en producten van Agro Energy

2

Beheer van contractadministratie en klantdossiers

3

Het uitbrengen van offertes, voeren van commerciële gesprekken en het initiëren en van contractverlengingen

4

Opstellen en verzenden van (bulk) klantmailings

5

Je bent proceseigenaar van een of meerdere deelprocessen in de Leveringsketen. Dit betekent dat je inhoudsdeskundige bent, je de continuïteit borgt van het proces en verbeteringen initieert

Vereisten Wat neem je mee?

Je werkt samen als één team aan het waarmaken van één missie. Daarbij ben je proactief om te helpen de energietransitie te versnellen. Je creëert ruimte om inzichten en meningen met collega’s uit te wisselen en neemt verantwoording om bij te dragen aan het gezamenlijke plan. Daarnaast heb je en ben je:

 • MBO+/HBO niveau
 • Klantgericht en aantoonbaar een kei in het onderhouden van goede relaties met klanten.
 • Secuur, proactief en pragmatisch
 • Bestand tegen operationele druk
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en vlekkeloze beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Sociaal vaardig, vrolijk, pro-actief en ondernemend.
 • Ervaring in de energiesector is een sterke pré.
Marketeer | AgroEnergy

Meer weten? Neem gerust contact met ons op

Waar ga je werken?

Je komt te werken in het team van Rick, Relatiebeheer en Verkoop van AgroEnergy. Je team bestaat uit Marjolein, Eva, Eva, Marie, Joost, Monique en natuurlijk Rick. Stuk voor stuk bevlogen collega’s met veel eigen initiatief. Het team houdt zich bezig met o.a. klantrelaties, commercie, communicatie en debiteuren. Prioritering van reguliere werkzaamheden wordt bepaald door de Specialist Accountsupport.

De sfeer is ambitieus, betrokken en informeel, we doen ook graag gezellige dingen samen.

Verken je werkplek

Op de 10e verdieping van Eneco World in Rotterdam vind je de collega’s van AgroEnergy. Handig, want zo kunnen we optimaal gebruik maken van elkaars kennis en innovaties! Natuurlijk is ook een deel van de AgroEnergy collega’s regelmatig te vinden bij klanten, en bezoeken zij glastuinbouwers om hen van advies te voorzien.

Wij hebben je veel te bieden!

 • Een bruto jaarsalaris tussen de €40.500,- en €56.000,- (jaarsalaris inclusief 8% vakantiegeld bij een fulltime jaarcontract), afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een vrij te besteden flexbudget van ruim 14%; bijvoorbeeld voor het kopen van extra vrije dagen;
 • OV vrij reizen abonnement (24/7 in heel Nederland);
 • Ouderschapsverlof, goede pensioenregeling en doorgroeimogelijkheden;
 • Goede communicatiemiddelen, zodat je ook effectief thuis kunt werken;
 • Je werkt 40% op kantoor en 40% thuis. De andere dag bepaal je zelf waar je het beste kunt werken.
Procescoordinator Klantbeheer

Interesse? Solliciteer direct!

Houd er rekening mee dat het voor deze functie belangrijk is dat je de Nederlandse taal, in woord en geschrift, goed beheerst. Please note, it is important for this position that you have good command, both written and spoken, of the Dutch language.

Wil je meer weten over deze vacature bij Eneco? Rick Keijser onze senior Relatiebeheer en Verkoop beantwoordt met plezier jouw vragen via 088-895 45 45. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure bel je met onze recruitment assistant Roshni Bechan op 06-11 35 12 87 of mail je naar enecorecruitment@eneco.com.

   

Meteen solliciteren? Dat kan natuurlijk ook, via ons recruitmentsysteem. Klik op de ‘solliciteer’ button en stuur je cv met motivatie. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Een online assessment en een (pre) employment screening maken onderdeel uit van de selectieprocedure.