REPORTAGE | Ranking the Grower Kennisbattle

Monique Smid · Friday 7 July 2017

Op woensdag 5 juli vond de eerste kennisbattle van Ranking the Grower plaats. Lees meer over de kennisbattle, de winnaars en bekijk de foto’s.

Dit jaar was er geen thema, vakjury en ranking op basis van bedrijfsprestaties, maar een heuse tuinbouwpubquiz. Deze quiz bepaalde wie zich winnaar van Ranking the Grower 2017 mocht noemen. Elf teams van vijf personen, bestaande uit telers en medewerkers van kwekerijen, namen het tegen elkaar op. Star Orchids was de grootste tuinbouwkenner van de middag, en ging er met de winst vandoor.

Daniel van de Burg (Daniel van de Burg paprika’s), Alex van Os (Holland Plant), Andre van Kester (R&A van Kester), Gerard van Geest (NL van Geest) en Erik Den Drijver (HB energy) deden namens AgroEnergy mee aan de kennisbattle. Onder leiding van EnergieSpecialist Robert Solleveld, eindigden zij op de zesde plek.

Na de kennisbattle werd er, zoals ieder jaar, weer volop genoten van de zon en de BBQ, gesponsord door AgroEnergy. Bekijk alle foto’s op RankingtheGrower.nl.

Kennis is pracht

Kennis is niet alleen belangrijk voor de Ranking the Grower kennisbattle voor volgend jaar, maar ook voor uw bedrijfsvoering. Daarom delen wij onze kennis over energie graag met u tijdens onze EnergieDialogen. Wilt u meer weten of inschrijven voor een EnergieDialoog bij u in de buurt? Lees hier meer.

Deel op

Gerelateerde artikelen