REPORTAGE | HortiContact 2019

Monique Smid · Tuesday 15 January 2019

Op 19, 20 en 21 februari vindt vakbeurs HortiContact weer plaats in de evenementenhal in Gorinchem. U vindt ons dit jaar ook weer op deze beurs, in stand M114. Zien we u daar?

Horticontact is al 16 jaar dé relatiebeurs voor de Nederlandse tuinbouwsector. Nederland is wereldleider op het gebied van handel, kennis en productie binnen deze branche en hier zijn we trots op!

“Bezoekers van HortiContact zijn professionals uit de tuinbouwbranche die zich voornamelijk met glastuinbouw bezig houden, zoals glasgroenteteelt, snijbloementeelt, potplantenteelt en fruitteelt. Ook vindt u veel aanverwanten uit de tuinbouwsector op de beursvloer. Dit zijn bijvoorbeeld toeleveranciers van diensten of technieken.”

Zo is ook AgroEnergy, uw energiepartner voor de glastuinbouw, weer van de partij! Wij staan in stand M114. Zien wij u ook op 19, 20 en 21 februari in Evenementenhal Gorinchem?

Dit jaar kunt u in onze stand spelen voor mooie prijzen!

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van energie?
Onder het genot van een hapje en een drankje praten wij u graag bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van energie en over de ontwikkelingen bij AgroEnergy, zoals:

  • Nieuwe productontwikkelingen waaronder BiedOptimaal Intraday
  • Noodvermogen en congestiemanagement
  • Laatste ontwikkelingen op het gebied van warmte en de warmtedagmarkt
  • Autonoom teeltmanagement
Deel op

Gerelateerde artikelen