EVENEMENT | Demobijeenkomsten Autonome Kas Challenge

Janine Meester · Friday 31 August 2018

Wie is in staat om met rekenmodellen echte komkommers te telen? Dit najaar vindt de Autonomous Greenhouse Challenge plaats waarin vijf internationale teams strijden om deze vraag te beantwoorden.

AgroEnergy en Delphy vormen samen het team The Croperators. The Croperators is een team van teelt- en energie-experts aangevuld met data scientists en IT ontwikkelaars. In een hecht team werken zij aan slimme rekenmodellen die in staat zijn grote hoeveelheden data om te zetten naar een optimaal kasklimaat. Het doel? Een oplossing waarmee je een kas met komkommers op afstand aanstuurt, zodat deze de hoogste opbrengst heeft met de laagste energiekosten.

U bent welkom!

Wilt u zien het team dit aanpakt? Tijdens de demobijeenkomst in The Croperators Cockpit krijgt u een blik in de toekomst van de glastuinbouw. We nodigen u als tuinder graag uit. Onderwerpen zijn:

  • Mogelijkheden van autonoom telen
  • Aanpak challenge en opzet model
  • Behaalde resultaten en lessen voor de toekomst
  • Kansen voor tuinders in Nederland en internationaal

We organiseren vier bijeenkomsten met elk een ander onderwerp. Kom gerust meerdere keren langs zodat u de voortgang kunt volgen.

Bent u geïnteresseerd? Meld u aan via onderstaand formulier.

Deel op

Bent u tuinder en wilt u een demobijeenkomst bijwonen?

Geef u op via onderstaand formulier. U kunt zich opgeven voor meerdere bijeenkomsten.

Deze demobijeenkomst(en) zijn vooral bedoeld voor glastuinders. Bent u geen glastuinder? Dan hoort u een week voor de bijeenkomst of er voldoende plek is voor u.Ik wil de volgende bijeenkomst(en) bijwonen:


Donderdag 6 december, 15:00 - 16:30 uur


Gerelateerde artikelen