Duurzaam ondernemen

Samen werken we aan een klimaatneutrale glastuinbouwsector. Dit doen we onder andere door het leveren van duurzame energie voor de glastuinbouw. Wil je je bedrijfsvoering verduurzamen? Stap over op duurzame energie of lever duurzame energie terug.

Groene stroom

Groene energie is energie die schoon wordt geproduceerd en duurzaam is. Met groene stroom van AgroEnergy kies je voor duurzaam. Je kunt kiezen uit GVO’s van waterkrachtcentrales, Nederlandse windmolens en Europese windmolens. Zo werken we samen aan duurzame energie voor de glastuinbouw.

Groengas afnemen

De energiemarkt wordt steeds duurzamer. Een goed voorbeeld daarvan is het gebruik van groengas. Dit is gas wat vrijkomt bij vergisting van biomassa en vervolgens is opgewerkt tot aardgaskwaliteit. In plaats van het biogas lokaal te leveren aan een warmte-krachtinstallatie of verwarmingsketel wordt het gas ingevoed in het aardgasnet. Je kunt groengas afnemen voor jouw WKK of verwarmingsketel.

Wil je Groengas afnemen? AgroEnergy heeft diverse overeenkomsten met groengasproducenten gesloten. Hierdoor krijg je een aantrekkelijk aanbod. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en prijzen.

Groengas invoeden

Als producent van groengas wil je de zekerheid dat de verkoop goed geregeld is en zoek je naar zoveel mogelijk inkomensgaranties. AgroEnergy heeft al jarenlange ervaring met de verkoop van groengas en is een betrouwbare en deskundige partner. Wij bieden diverse oplossingen voor de verkoop van het groengas dat jouw onderneming produceert. Ons doel? Zoveel mogelijk energiezaken uit handen nemen, zodat jij je kunt concentreren op andere activiteiten.

Groengasproducenten kunnen bij AgroEnergy rekenen op aantrekkelijke vergoedingen voor het geleverde gas en biedt verschillende mogelijkheden zodat je de oplossing kunt kiezen die het beste bij je onderneming past.

Zon

Heb je zonnepanelen en lever je elektriciteit terug aan het net? Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden zodat je de oplossing kunt selecteren die het beste aansluit op je bedrijf. Afhankelijk van het volume kun je kiezen voor een vaste kwartaalprijs of een EPEX-uurprijs. En als je wilt, kun je zelf handelen op de lange termijnmarkten. Heb je moeite met kiezen? Wij staan je graag bij met onze specialistische energiekennis om de juiste oplossing voor je onderneming te vinden.

Certificering Groene Energie

Voor energie die is opgewekt uit duurzame bronnen zoals zon, water, wind en biomassa kunt u Garantie van Oorsprong (GVO’s) ontvangen. GVO’s zijn ook verhandelbaar binnen Europa.

Heb je zonnepanelen en wil je jouw GVO’s verkopen? Wij helpen je graag!

MEER INFORMATIE

Heb je vragen of wil je persoonlijk advies?

Laat je vraag en gegevens achter, dan nemen wij contact met je op.

088 - 895 45 45