STERK AANBOD

Zon

U bent misschien al bezig om meer duurzaam en klimaatneutraal te werken. Het plaatsen en exploiteren van zonnepanelen gebeurt ook bij tuinders steeds vaker. Wilt u de energie inzetten voor eigen gebruik of voor teruglevering aan het net? U kunt dit contractueel en financieel met ons regelen, zodat u het hoogste rendement haalt uit uw investering.

Waarom zon?

De glastuinbouw branche heeft afgesproken in 2020 de CO2-uitstoot beperkt te hebben tot maximaal 6,2 Mton. Dit gaan we bereiken door energiebesparing te combineren met een groter deel duurzame energie in plaats van fossiele brandstof.

Zon als energiebron

  • Werk aan een duurzame tuinbouw
  • Hoogste rendement
  • Gewoon bij uw handelsproduct
  • Eenvoudig te regelen
  • Begeleiding door uw EnergieSpecialist
  • Extra tijd en minder zorgen, minder energie in energie
Certificering Groene Energie

CertiQ certificeert energie die is opgewekt uit de duurzame bronnen zon, water, wind en biomassa. Zij zijn voor deze taak aangewezen door de overheid. De Garanties van Oorsprong die zij elektronisch verstrekken, zijn in Nederland het enige geldige bewijs dat energie duurzaam is opgewekt.

Certificaten die worden uitgegeven door CertiQ zijn ook verhandelbaar binnen Europa. Wij kunnen uw certificaten op de markt verkopen, u ontvangt de opbrengst hiervan.

Of u houdt de GVO's zelf en werkt daarmee aan de klimaatneutrale doelstellingen van uw tuin.

Meer informatie

Wilt u meer weten over zonnestroom?

Laat uw vraag en gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Of neem contact op via:

088 - 895 45 45