Sterk Aanbod

Elektra

Geen enkele onderneming is hetzelfde en dat weten we bij AgroEnergy natuurlijk ook. Daarom is elektra onderverdeeld in een aantal producten om maatwerk te garanderen. Wilt u alleen afnemen of ook verkopen? En als u voor een duurzame bedrijfsvoering wilt gaan, behoort zonnestroom ook tot de mogelijkheden.

Onze producten

AgroMaatPower
  • Uw aansluiting is groter dan 3*80 ampère
  • Contractvermogen groter dan 100 kWh
Meer Informatie
AgroTradePower™
  • Uw aansluiting is groter dan 3*80 ampère
  • Contractvermogen groter dan 100 kWh
  • Terugleveren aan termijn- of dagmarkt
Meer Informatie
AgroBudgetPower
  • Uw aansluiting is groter dan 3*80 ampère
  • Contractvermogen kleiner dan 100 kWh
Meer Informatie
Groene stroom

Groene energie is energie die schoon wordt geproduceerd en hernieuwbaar is. Bijvoorbeeld door waterkrachtcentrales, zonnepanelen en windmolens.

Voor elke groen geproduceerde kWh worden er garanties van oorsprong (GVO’s) afgegeven. Deze GVO’s zijn het bewijs dat de energie op een duurzame manier is opgewekt en worden eenmalig uitgegeven en geregistreerd. Dubbele verkoop is niet mogelijk.

Wanneer u kiest voor groene stroom van AgroEnergy weet u zeker dat deze energie duurzaam is geproduceerd en hernieuwbaar is. Wij kopen hiervoor standaard GVO’s van waterkrachtcentrales.

Modelcontract Kleinverbruik

Op 3 april 2012 heeft de ACM (Autoriteit Consument en Markt) een definitief besluit genomen over een standaard modelcontract Gas en Elektra voor kleinverbruikers in Nederland. De doelstelling van een standaard modelcontract is om consumenten en andere kleinverbruikers een betere vergelijking te kunnen laten maken tussen energieleveranciers en de prijzen van de bewuste producten.

Stroometiket 2017

Het Stroometiket geeft inzicht in de oorsprong van de elektriciteit die AgroEnergy in 2017 heeft geleverd.

Meer informatie

Heeft u vragen over ons aanbod in elektra?

Laat uw vraag en gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Of neem contact op via:

088-895 45 45